2013/01/20

DetailsAlakerran pikku WC:ssä jatkuu sama värimaailma kuin oikeastaan koko asunnossa eli harmaata, valkoista ja tammenväristä puuta yhdistellen. Lattiassa on harmaa 10x10cm laatta ja seinissä mattavalkoinen kohtuu iso laatta. Mielestäni tuollaiset pienet tilat on hyvä pitää suhteellisen simppelisti sisustettuna. 

Suosin Gantin ja Lexingtonin pyyhkeitä ja muitakin tekstiilejä, vaikka oikeastaan olin jo jossain vaiheessa täynnä tuota tähtikuviota, jota on niin paljon kopioitukin. Tuossa vaaleanharmaassa matossa se kuitenkin toimii hyvin.

Tällaisia yksityiskohtia tällä kertaa. Huomenna suuntaan taas helsinkiin Second Hand kierrokselle, katsotaan mitä löytyy. :)
Share:

4 kommenttia

 1. söpö vessa :) ja ihana tuo matto!

  VastaaPoista
 2. Heti bongasin tuon gantin pyyhkeen. :) Kuvan perusteella se on aika lähellä laastin sävyä, mahdatko muistaa onko se sävyltään beige vai vaaleanharmaa? Vai joku muu? Olen yrittänyt etsiä tuollaisia greigejä pyyhkeitä, mutta aina ne taittavat liikaa siniseen tai olevat liian beigejä. :)

  Ja uusi lukija ilmoittautuu samalla! Ihania juttuja täällä blogissa ja jään seuraamaan innolla tulevia juttuja. <3

  Aurinkoista viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se tuo vaaleanharmaa, mutta mielestäni todella kaunis sellainen :) Eli ei taita liikaa siniseen. Kiva kun liityit lukijaksi, sinun blogisi onkin jo ennestään tuttu. :))) Aurinkoa myös sinun viikkoosi Miia!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig