2020/02/23

Mitä odotan vuodelta 2020

Vaikka ollaan jo helmikuun loppupäässä, ajattelin avata hieman toiveitani vuodelle 2020 täällä blogin puolella. Uskon siihen, että kun haaveet ja toiveet sanoo ääneen (tai jopa kirjoittaa ylös), alitajunta alkaa ohjaamaan elämää haluamaansa suuntaan. Eikä tietenkään kaiken olekaan aina tarkoitus toteutua, mutta se ei estä aktiivisesti menemästä kohti tavoitteita.



Asuminen

Kuten täällä olenkin maininnut, haaveilemme uuden, isomman kodin löytymisestä. Viime keväänä tuntui olevan hyvin tarjontaa, mutta tänä keväänä sopivat kohteet taas loistavat poissaolollaan. Jos kuitenkin kävisi niin, että uusi koti ei löytyisikään, niin mikäänhän ei estä tämän nykyisen kodin laittamista vielä mieluisammaksi. Keittiön muutos oli hyvä esimerkki siitä, miten asumisen laatu parantui merkittävästi. Haaveilen esimerkiksi uudesta lattiasta tähän nykyiseen kotiin ja makuuhuoneen seinä maalaamisesta.



Ura

Uran suhteen olen tällä hetkellä todella tyytyväinen tilanteeseeni, mutta haasteita kaipaavana ihmisenä haluan mennä aina jollain tavalla eteenpäin niin päivätyöni kuin myös oman yrityksen puolella.  Toivon kiinnostavia projekteja niin sisustussuunnittelun kuin sisällöntuotannon parissa omiin kanaviin ja alkuvuosi on näyttänyt ainakin paremmalta mitä olisin uskaltanut odottaa. Tämän johdosta nappasinkin mukaan apukäsiksi harjoittelijan, joka pystyy auttamaan minua työkuorman kivutessa liian suureksi.



Matkailu

Matkailu-postauksessa avasinkin enemmän nykyisiä matkailutottumuksiani ja tulevaisuuden haavelistalla on matkailun suhteen ainakin New York, Malediivit, Islanti ja Rooma. Myöskin Sveitsin vuoret houkuttelisivat niin laskettelun kuin vaelluksen merkeissä, mutta koska maailmassa on niin paljon upeita paikkoja joissa en ole vielä käynyt, niin nämä muut listalla olevat kiilaavat edelle. New York on tosiaan tänä vuonna suunnitelmissa, mutta vielä on epäselvää onko se alkukesästä vai ennen joulua.



Hyvinvointi

Kuten instan puolella jo alkuvuodesta kerroinkin, jätin valkoisen sokerin pois ruokavaliosta ja siirryin syömään vähähiilihydraattisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa itselleni sitä, että riisiä syön jonkin verran, mutta pasta, vehnät ja peruna on karsittu kokonaan pois. Olen sallinut itselleni yhden päivän viikosta, josta tästä voi joustaa ja silloin saatan ottaa lasin samppanjaa, palan leipää tai syödä suklaata; muuten elämä menee liian tiukkapipoiseksi eikä muutos onnistu pitkässä juoksussa. Olen huomannut jo tämän 1,5 kuukauden aikana merkittävän muutoksen niin virkeydessä kuin mielialassa: kun verensokeri ei tee piikkejä ylös ja alas, olo on huomattavasti tasapainoisempi. Urheilu sai myös hyvän startin tammikuussa salitreenien myötä, mutta yritykseni työmäärän kasvaessa olen huomannut, että sali ja jooga ovat niitä ensimmäisiä joista luovun arjen keskellä. Siksi olin enemmän kuin iloinen saadessani kutsun liittyä latino show tanssin SM-kisaryhmään jälleen neljän vuoden tauon jälkeen! Tanssi on laji jota rakastan ja tarvitsen nyt selkeästi tähän elämäntilanteeseen ryhmän tuen, joka motivoi suuntaamaan tanssisalille.

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig