2019/11/10

ShiShi joulumaailma

Viime vuonna Tallinnassa, tänä vuonna Vepsäläisen Keskuskadun CityCenter-myymälän alakerrassa: tervetuloa ShiShi jouluparatiisiin!



Kuten viime viikolla teille storiesien puolella vilautinkin, pääsin tutustumaan juuri avattuun ShiShi-joulumaailmaan Vepsäläisen myymälässä Helsingin ytimessä. Nämä kuvat puolestaan ovat meidän viime vuoden tyttöjen Tallinnan reissulta, jossa ensi kertaa tutustuin tähän upeaan joulumaailmakonseptiin. Kuten kuvistakin voi huomata, joulusisustamisessa pitkään valinnut Less is more on muuttunut enemmän More is more -tyyliseksi: minimalistisen koristamisen jälkeen puhaltavat runsauden tuulet.



 Kun Jonna vinkkasi minulle vuosi sitten ShiShin tunnelmallisesta myymälästä Tallinnassa, niin tiesin heti, että sinne on päästävä. Teimmekin kavereideni kanssa reissun juuri sopivasti Tallinnaan joulun alla ja pääsin tutustumaan ShiShin valikoimaan heidän tunnelmallisessa myymälässä. Ja tyhjin käsinhän tuolta liikkeestä ei voinut kotiin lähteä: mukaan lähti muutamia lasipalloja sekä mm. nämä joulukattauksessa näkyneet kynttilänjalat.



Nyt kuitenkaan ei enää tarvitse enää mennä merta edemmäs joulupallo-ostoksille, vaan ShiShi-maailmaan pääsee tutustumaan Vepsäläisen Citycenter-myymälän alakerassa, jossa vierailin Asennemedian järjestämällä aamiaisella viime viikolla.


Tällä on päästy joulutunnelmaan joulukoristeiden lisäksi jo ensimmäisen pikkujoulujenkin myötä. Jos edellinen viikonloppu meni Yoganordicin Yinjooga&äänimaljaterapia-workshopin, St. Georgen span, hieronnan ja latautumisen merkeissä, niin puolestaan viime viikonloppu oli täynnä juhlaa. Sisustusbloggajien pikkujoulut, tyttöjen sushi-ilta sekä tapaskutsut käynnistivät selkeästi juhlasesongin, joten nyt saa jo hyvällä omalla tunnolla laitaa Hyggelig Christmas Jazzit soimaan ja avata glögikauden.



Tunnelmallista sunnuntaita!


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig