2018/10/21

Syksyn tyylin kulmakivetPaita - Zara
Hame - Maison Helsinki
Laukku - Louis Vuitton
Nilkkurit - Unisa

Tässä voisi ehdottomasti olla yksi tämän syksyn lempiasuistani! Tuntuu, että Zaran musta poolo on ollut käytössä enemmän kuin mikään muu vaate tänä syksynä (niin helppo perusvaate!) ja Maison Helsingin kynähame on puolestaan löytö liikkeestä jo useita vuosia taaksepäin. Tämän syksyn hankintoja on ollut tuo French Connectionin kamelinsävyinen villakangastakki, jollaista olenkin jo usean vuoden ajan etsinyt. Naisellisessa takissa on tekoturkiskaulus ja hieman pidempi mitta. Tuollaiset kangasvyöllä sidottavat takit ovat muutenkin mieleeni, sillä ne tuovat asuun hieman rennomman vaikutelman. Vyön voi tarvittaessa myös sitoa kiinni taakse tai sujauttaa taskuun, niin takki saa aivan eri ilmeen. Louis Vuittonin Neo Noe laukussa yhdistyy kivasti asun sävyt ruskea, musta ja vaalea kameli - tästä laukusta on tullut todella suosikkini, sillä se on juuri sopivan kokoinen (vetää sisäänsä kaiken kamerasta vesipulloon) ja kahdella tavalla kannettavissa (olalla ja crossbodynä). Unisan mustat nilkkurit ovat todella hyvät jalassa ja korkeammasta korosta huolimatta niillä jaksaa kävellä pidempiäkin matkoja. Nämä ovat itselläni tämän syksyn pukeutumisen kulmakiviä, ajattelin erillisessä postauksessa esitellä vielä yhden toisen lempiasuistani, kun näitä tyylijuttujakin olette toivoneet.

Rentouttavaa sunnuntai iltaa sinne!


Share:

6 kommenttia

 1. Todella tyylikäs ja kivan näköinen asu! Sinulle sopii tuo tumma tukka entistä paremmin ja saa sinut näyttämään aikuiselta ja huoliteltulta nuorelta naiselta, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoistasi! <3 Itsekin koen, että tummat hiukset ovat jotenkin tyylikkäämmät kuin vaaleat (en osaa sano miksi) :D Ja ne ovat helpommin juuri vaikka kiiltävät.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pus! <3 Ps. Postaustoiveena päivämeikkisi tutorial. Olet aina niin huolitellun näköinen, joten olisi ihana saada sinulta vinkkejä kauniin meikin tekoon!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig