2017/09/24

Syksyinen ihastus


Tälle päivälle olin oikeastaan ajatellut postata kuvia uudistuneesta myymälästämme, mutta antaa sen vielä hetken odottaa esittelyvuoroaan. Halusin tulla nimittäin näyttämään yhden sisustuksen saran lempibrändini pientavaroita, eli Fritz Hansenin Objects-mallistoa.  Oikeastaan menetin näille tuotteille sydämeni jo viime syksynä, kun hankin malliston Ikebana-vaasin. 


Tänä syksynä vihdoin hankin myöskin tuon Studio Rosan vanhan kuluneen peilin, josta haaveilinkin jo viime vuodesta lähtien. Ihana esillepano Habitare-messuilla Ulla Koskisen osastolla vain vahvisti ihastusta tähän tuotteeseen. Peili on tällä hetkellä makuuhuoneessa oikeastaan vain etsimässä vielä paikkaansa, todennäköisesti se päätyy kuitenkin olohuoneeseen messinkisten yksityiskohtien, harmaan keramiikkavaasin sekä puuteriroosan villatyynyn kaveriksi - näillä elementeillä sain loihdittua koko kotiin hiemaan maanläheisemmän sekä syksyisemmän tunnelman.


Vaikka koen, että oma tyylini on löytynyt, tykkään kotona vaihdella välillä tunnelmaa arvokkaan keski-eurooppaisesta hieman enemmän skandinaavisen sisustuksen suuntaan. Tarpeeksi neutraali pohja huonekaluissa mahdollistaa mielestäni tällaisen kikkailun, yksi lempipuuhistani kotona onkin järjestellä erilaisia kokonaisuuksia ja tunnelmia viikkosiivouksen yhteydessä. Uskoisin, että sieltä ruudun takaa löytyy yksi jos toinenkin, joka allekirjoittaa tämän saman asian omakseen?

Suloista sunnuntain jatkoa!
Share:

6 kommenttia

 1. Allekirjoitan. :D Virkistävää lukea sisustuspohdintoja, kun itse on viimeiset pari kuukautta keskittynyt vain vauvajuttuihin. Tosin, kyllä uusi vauva pistää sisustustakin uusiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmasti pistää ja kiva että sisustuspohdintojen lukeminen on virkistävää! :D

   Poista
 2. Näyttääpä kauniilta!
  Mistä tuo pöytä mahtaa olla kotoisin?

  VastaaPoista
 3. Hei Sanna ja suuri kiitos kauniista blogistasi! Haluaisin kysyä sinulta sellaista asiaa, kun olemme mieheni kanssa harkitsemassa asunnon ostoa siitä teidämn lähistöltä Koukkuniemestä, niin mietimme että onko seudulla hyvät palvelut? Vai keskittyykö kaikki Isoon omenaan? Lähinnä mietin kattavaa lähikauppaa, postia, apteekkia.. Kiitos tosi paljon jos ehdit vastailemaan :) Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja tervetuloa kulmille (mikäli asunnon päätätte ostaa)! <3 Koukkuniemi on aivan ihanaa aluetta, usein käymme siinä Maijan kanssa rannassa lenkillä ja kesällä uimassa. Koukkuniemessä ei tosiaan ole palveluja (näin ainakin olen pistänyt merkille), vaan lähimmät matkalla Isoon Omenaan (kauppa ja matkahuolto) ja kattavammat sitten ovat Isossa Omenassa. Meidän lähellä tässä Iirislahdessa ei itseasiassa myöskään ole huoltoasemaa kummempaa palvelua vieressä, mutta koska Omena on 800m päässä, niin se ei ole koitunut ongelmaksi. Hyvää syksyn jatkoa myös sinne! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig