2017/07/25

Inspiraatiota mökkisisustamiseen Slettvollilta

Niinkuin kesällä arvata saattaa, kaikki muu tekeminen on kiilannut koneella istumisen edelle! Olen oikeastaan yrittänyt keskittää kaiken vapaa-ajan kavereiden näkemiselle sekä kaikenlaiselle kesätekemiselle, joten blogia on tullut päivitettyä hieman tavallista harvemmin. Ensi viikon alussa on luvassa arvonta teille lukijoille yhden lempibrändini parissa, joten pysykää silloin kuulolla.


Elokuussa starttaavaan kesälomaan on suunniteltu niin ystävien kanssa vietettyä saaristoillallista, mökillä rentoutumista, Ruotsin rannikkoseutuun tutustumista kummitytön tapaamisen merkeissä kuin myös Tukholmassa vietettyä kesäpäivää. Tukholma on niin ihana kesäkaupunki ja tarkoituksena on päästä vihdoin vierailemaan Slettvollin upeassa liikkeessä. Uskoisin, että sieltä saattaisi tarttua mukaan vaikka mitä, joten onni onnettomuudessa, että emme ole pakettiautolla liikenteessä.


Mutta vaikka tarkoituksena liikkeestä ei ole napata sisustuskirjaa kummempaa mukaan, tarjoaa Slettvoll ihan mieletöntä inspiraatiota sisustamiseen. Joko sinulle on tämä norjalainen, ylellinen sisustusbrändi tuttu?Slettvollin tuotteiden linja on ylellinen, moderni ja klassinen - todella paljon omaan makuuni sopivia elementtejä siis. Tosin koen, että oma tyylini on hieman skandinaavisempi, mutta nämä kuvat ovat antaneet itselle valtavasti insipraatiota meidän kesäasunnon sisustamiseen, sillä siinä missä ennen pidin tummia hirsiseiniä uhkana, näen ne nyt enemminkin mahdollisuutena.


Mikä ihana tunnelma muodostuukaan, kun tummat seinät raikastaa valkoisilla ovenkarmeilla, yhdistelee mukaan pellavatekstiilejä, sisalmattoa sekä rottinkia. Juuri tällaista fiilistä tavoittelen (paino sanalla tavoitella) meidän kesäasunnolle, jossa tosiaan voi vierailla ympäri vuoden. Näissä kuvissa on ehkä hitusen myös hiihtomaja-fiilistä, joka ei ollenkaan ole huonompi juttu ottaen huomioon talvella tehtyjä mökkireissuja.

Kaikki kuvat www.slettvoll.no
Näitä kuvia katsellessa ei voi vain kuin huokailla, miten taidokkaasti toteutettuja kokonaisuuksia näihin kuviin on luotu! Näissä on hieman samaa tyyliä, kuin yhdessä tämän vuoden asuntomessujen lempikohteessani, eli Mikko Toppalan sisustamassa Design-talo Palassa, mutta se ansaitseekin ihan oman postauksensa!
Share:

6 kommenttia

 1. Täytyy sanoa, että hieman kadehdin teitä joilla on mahdollisuus irrottautua koneelta ja somesta kesän kunniaksi. Siinä mielessä meidän Maitokahvimedian lanseeraus osui huonoon rakoon. Mutta on tämä kyllä ollut niin antoisaa, että kateus unohtuu ja nyt me nautitaan siitä, että kevät ja alkukesä ollaan puskettu töitä yötä päivää. <3 Toki noita töitä vielä on tehtäväksi asti. :D

  Aivan ihania kuvia! Täytyy selvästi perehtyä brändiin paremmin, kun näyttää olevan myös ihan mun juttu. :) Viime aikoina olen perehtynyt paremmin Kelly Hoppenin tyyliin ja sisustuksiin ja ammentanut niistä inspiraatiota. Tästä on hyvä jatkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea teidän uudelle Maitokahvimedialle kovasti!! Kyllä sitä joskus täytyykin venyä ja tuleehan näitä kesiä. Lanseerausjuhlien tunnelmia odotellessa! :)

   Poista
 2. Vau, ihania kuvia! Brändi ei ollut ennestään tuttu, joten kiitos tästä :) Erityisesti ihastuin noihin tekstiileihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihania tuotteita! Brändi ei ole tuttu varmastikaan siksi, että sillä ei oikein Suomessa oli jälleenmyyjiä ja lähin myymäläkin on Ruotsissa...

   Poista
 3. Ihania kuvia ja sisustusmateriaaleja! Huomioni kiinnittyi erityisesti viimeiseen kuvaan sohvaryhmästä, sillä olemme juuri etsimässä uudehkoon taloomme sohvia. Satutko muuten muistamaan, mikä Vantaan 2015 asuntomessuille sisustamassasi Interface Blues -sohvassa oli kankaana ja värisävynä? Se vaikutti täydelliseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Bluesin verhoilu oli Dalai 07 :*) Se on upea kitin sävy, todella hyvä!

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig