2016/03/08

Strong women



Tunika - Inwear* (täältä)
Kengät -  Pair
Käsikoru - Louis Vuitton
Kello - Fossil

Olen kiitollinen siitä, että olen saanut kasvaa vahvojen naisten ympäröimänä. Isoäitini käveli evakossa Karjalasta 16-vuotiaana yksin lehmälauman kanssa sotaa turvaan satoja kilometrejä. Äitini opetti, että taloudellista turvaa ei kannata rakentaan yhdenkään miehen varaan, vaan tähän pitää pystyä itse. Sielunsiskoni näytti, miten lähes halvannuttavasta ratsastusonnettomuudesta kouluttauduttiin joogayrittäjäksi. 

Vahva nainen uskaltaa olla rehellisesti oma itsensä. Vahva nainen uskaltaa olla heikko eikä elä muiden hyväksynnälle, vaan tietää mikä on oikein ja toimii sen mukaan. Vahva nainen on sinut itsensä kanssa ja näin ollen pystyy iloitsemaan myös muiden menestyksestä. Vahva nainen lähtee kuluttavasta ihmissuhteesta, koska tietää ansaitsevansa rakkautta. Vahva nainen uskaltaa rakastaa ja ennen kaikkea, uskaltaa tulla rakastetuksi.

Vahva nainen ei tarvitse kyynärpäitä, vaan sydäntä.

*Saatu blogin kautta

Ihanaa naistenpäivää meille kaikille vahvoille naisille! 

// Happy international womens day! 
Share:

8 kommenttia

 1. Ihana teksti ja kaunis asu <3 Mekko näyttää ihanan monikäyttöiseltä ja mukavalta - kelpaisi siis omaankin vaatekaappiin :)

  VastaaPoista
 2. Hei! minua kiinnostaisi tietää, kenen mallistoa tai mistä on edellisessä kodissasi ollut vaalea sängynpääty?

  VastaaPoista
 3. Moi! en ole ennen kommentoinut tänne mutta seuraan blogiasi ja instagram-tiliäsi. Olet sisustussuunnittelija. Pientä kritiikkiä kodistasi: Se on kuin kenen tahansa muun bloggaajan koti, just ne huonekalut, joita kaikilla nyt on eli puuttuu täysin se personnallisuus. Suorastaan ahdistava näky, kun näyttää sisustukselta, jota ei ole ostettu rakkaudella, vaan vain näyttöä varten blogeissa jne. En väitä, ettei siellä voi viihtyä mutta on niin samaa kuin muilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kuulla jos kotini aiheuttaa sinussa ahdistavia tunteita.

   Poista
 4. Hiukset on liian blondit ja ripset ällö paksut.

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig