2016/03/24

RandomVälilä tuntuu, että blogia kirjoittaessa pitäisi aina olla jokin tietty aihe, mitä postaus sisältää. Noh, välillä elämä menee niin, että yhtä selkää aihetta ei vaan ole. Ajattelinkin koota tähän postaukseen ajankohtaisia asioita, joita elämässä tällä hetkellä pyörii mielessä.


Tämä kuvissa näkyvä juttu vilahti Anna -lehdessä jo helmikuussa, mutta unohdin aivan mainita blogissa koko jutusta! Hauskaahan se oli olla kodin kanssa siellä edustettuna, kopioi tyyli -hengessä, mutta parasta oli se että Maijakin pääsi kuvaan mukaan!


Kesää ajatellen olen tehnyt muutamia hankintoja, joista yhdet ovat nämä upeat Valentinon kiilakorot. Ne hankin itseasiassa Adalmina's Secret -blogin Anna-Katrilta ja en malta odottaa, että pääsen käyttämään kenkiä!Työrintamalla on pitänyt kiirettä Seinäjoelle tulevan asuntomessukohteen kanssa, ja voin sanoa että kodista tulee todella näyttävä! Tyyli tulee olemaan eurooppalainen, moderni ja pelkistetty. Ehkä pääsen jossain vaiheessa vilauttamaan kohdetta täällä blogissakin...


 Huomenna on aika rauhoittua pääsiäisen viettoon. Täytyy sanoa, että nyt on taas menty aika tukka putkella, joten kiva vähän päästä hengähtämään. Itse tulen viettämään pyhät läheisten seurassa ja töidenkin parissa. Toivottavasti ehtisi vähän bloggaillakin, ainakin makuuhuoneen päivitettyä ilmettä voisin täällä blogin puolella vilauttaa...

// Some random stuff from my life.Share:

9 kommenttia

 1. Kotijuttu Annassa oll oikein edustava ja haun lehden ihan sen takia;). Asuntomessukohteesta tulee varmasti upea ja odotan sitä sekä Helena Karihtalan messukohteen näkemistä kaikista eniten. Mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä ja lämpimät terveiset Maijalle.

  P.s. Toiveena postaus keittiöstä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla että kohdetta odotetaan! :) Pidän postaustoiveen mielessä. Ihanaa pääsiäistä! <3

   Poista
 2. Hei. Täällä kans odotetaan Seinäjoen messusta sitten postausta ja toivottavasti pääsisin taas pitkästä aikaa messuilla käymäänki. Olen ajatellut ostaa sisustuskirjoja. Voitko antaa hyviä vinkkejä, mitkä olisivat hyviä kirjoja. Uskon, että sinulta löytyy hyvät vinkit. Kiitos etukäteen :) ja hyvää pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun odotatte kohdetta!! :) Voi että, olen nyt kyllä aika huono vinkkaamaan, koska en lue sisustuskirjoja pahemmin! Mulla löytyy muutamat Kelly Hoppenit, ne on ainakin kivoja.

   Poista
 3. Heips ja ihana oli lukea kuulumisiasi ja random-juttuja! Vau miten upea lehtijuttu - olet varmasti ansainnut siinä paikkasi! Odotan innolla juttuja sisustusmessuista - se viime kesän laittama kotisi oli vaan niin käsittämättömän kauniisti ja hyvällä maulla laitettu. Sinulla todella on silmää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Ja ihanaa kun kohdettani odotetaan!! Nää randomjutut on aina sellaisia, että miettii kiinnostaako nämä ketään :D

   Poista
 4. Hienoja kuvia! Ihastuin erityisesti tuohon ylimmässä kuvassa olevaan säilytysarkkuun. Oletko mistä sen hankkinut? On tosi hieno ja toimii kivasti sivupöytänä :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig