2016/01/21

Verhoinspiraatiota

Via

Kuten moneen inspiraation hakemiseen, täällä ainakin Pinterest näyttelee todella suurta roolia. Oli sitten suunnitelmissa sisustusprojekti, reissu tai juhlat, on kiva fiilistellä tulevia tapahtumia upeiden kuvien avulla. Myöskin uuden kodin verhot olivat sellainen, johon kaivoin apua Pinterestin kuvamaailmasta (klik). Erityisesti tuo Studio Karinin sivujen kuva jäi mieleeni verhojen osalta ja ajattelin, että jotain tuollaista haluan itsekin. Toteutimme sitten yhteistyössä Eurokankaan kanssa verhoprojektin, jonka lopputulosta tulen esittelemään piakkoin täällä blogissa. Kuvassa tosin on kohdallaan paljon muutakin kuin verhot, sillä mielellään ottaisin tuollaisen marmoritason, ruutulaataan ja upeat pariovet pienelle parvekkeelle. Ehkä sitten seuraavaan asuntoon...

// Planning my curtains via Pinterest.

Share:

2 kommenttia

  1. Olipa kiva nähdä nämä verhot. Olen ihan tuskissani miettinyt uusia verhoja olkkariin. Tällä hetkellä on tosi ohuet verhot, ja näillä pakkasilla pitäisi olla ehkä tiivimmät, ettei kylmä pääsisi hohtamaan niin paljon ikkunoista. Tyylikäs kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohuet verhot on mielestäni myöskin kauniit, mutta tietysti nämä tällaiset paksummat vähän talvisemmat. Riippuu tietysti paljon kankaasta kuultaa läpikin. :)

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig