2016/01/08

Marmoritarjotin


Täällä on vimmatusti laitettu kotia kuvauskuntoon ensi viikkoa varten. Suuremmat linjat täällä ovatkin olleet jo mallillaan, ainoastaan viimeistely on jäänyt vähän puolitiehen, mutta mikä onkaan parempi motivaattori kuin kotona järjestettävät kuvaukset? Asioilla on juostu niin taulujen, verhojen kuin myös muiden pientavaroiden tiimoilta, ja näistä kaikista on tulossa erikseen vielä postausta blogissakin! 

Ennen joulua hankin vihdoin tuon marmoritarjoittimen, josta jo aikaisemminkin kirjoitin täällä blogin puolella. Ihailin vastaavia myös Hay:n ja muiden valikoimissa (klik), mutta nähtyäni tämän Hemtexin liikkeessä, olin omani löytänyt. Tuote vaikuttaa hintaansa nähden todella ylelliseltä ja tukevalta, marmori on kauniin vaaleaa. Näin alkuun vati pääsi sohvapöydälle kynttilänaluksi, mutta suunnittelin jo laittavani sen myöskin kylpyhuoneeseen saippuoiden alle.

Oikein rentouttavaa viikonloppua sinne, täällä viikonloppu tulee menemään kotia laittaessa!

//  Marble tray from Hemtex.
Share:

4 kommenttia

 1. Ihanalle näyttää <3 minä etsin marmoritarjottimia muutaman päivän ja löysin sitten kaksi mieleistä netin syövereistä, suurempi oli jostain Ruotsista ja reunalliseen taisi olla Ellokselta ;) blogisi on yksi lemppareitani, kiitos :) tuiresarie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHana Tuire! <3 Kiitos sanoistasi ja kiva kun oma löytyi. :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Huomenna saan omani, kun miesystäväni tuo työmatkaltaan tuon ihanuuden tänne Kuopioon.

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig