2015/11/21

Puhtaat valkeat lakanatVaikka viime lauantai valkenikin haikeissa tunnelmissa, tämä viikko on ollut sitten kaikkea muuta. On ollut jotenkin ihana nähdä ja kiinnittää huomiota siihen miten ihmiset ovat olleet jotenkin poikkeuksellisen ystävällisiä koko viikon -se jos mikä herättää toivoa ja valoa tämän marraskuun pimeyden keskellä.


Ja mikä onkaan ihanampaa kuin herätä viikonloppuun uusissa valkoissa lakanoissa?! Mielestäni tällaisiin arjen ylellisyyksiin keskittyminen ei ole missään nimessä turhamaista, vaan osoitus välittämisestä -minullakin on oikeus johonkin ihanaan!


Siis voitteko kuvitella, että itseltäni on puuttunut tähän asti valkoiset lakanat? En voi tätä oikein vieläkään käsittää  nähtyäni miten raikas ilme makuuhuoneeseen niillä saatiin. Lakanat ovat Himlan Drottningholm -sarjaa ja upean pehmeää puuvillaperkaalia. Olen ehdottomasti sitä koulukuntaa, joka hankkii mieluummin muutamat todella laadukkaat pussilakanat, kuin kaapin täyteen jotain huonolaatuisia, jotka sitten nopeasti käytön jälkeen jo alkavat osoittaa kulumisen merkkejä.


Nämä pussilakanat sain yhteistyössä Delfino-sisustuskaupan kanssa, jonka valikoimista löytyy mm. maailmankuulut Fretten tekstiilit, joita ei saa tällä hetkellä mistään muualta Suomessa. Käykääpä kurkkaamassa Char & the cityn postaus upeista Fretten lakanoista täällä.


Ja arvatkaas mitä? Jotta te muutkin pääsette nauttimaan näistä ylellisyyksistä, niin Delfino -verkkokauppa tarjoaa teille lukijoille -10% alennuksen koko tilauksen loppusummasta koodilla LOVE10 aina marraskuun loppuun saakka! Nyt olisi varmasti hyvä hetki laittaa pukinkonttiin ne ylelliset lakanat tai pyyhkeet, joista olet pitkään jo haaveillut?Tänä viikonloppuna on tiedossa kaikkea kivaa ohjelmaa, sillä päivällä on kummipoikani syntymäpäivät ja ilta huipentuu Jessican syntymäpäiväjuhliin Etelärannassa! Nyt täytyykin lähteä kipinkapin valmistautumaan tapahtumiin, menoa voit seurata niin Instagramin kuin Snapchatinkin puolella.

Mukavaa viikonloppua!

// My new white sheets, love those!
Share:

5 kommenttia

 1. Moikka :), mistä nuo isoimmat tyynyt mahtavat olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Isommat tyynyt ovat ihan Jyskistä ja niissä on Hästensin puuvillsatiinityynyliinat. :)

   Poista
 2. Rakastuin sun yöpöydän maljakkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, no noi Georg Jensenin maljakot on kyllä superihania! :)

   Poista
 3. Puhtaat lakanat on ihan parasta! :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig