2015/07/09

Asuntomessut 2015 - suunnittelukohteeni Lakkalaine 22

















Tässä lehdistöpäivän makupaloja tämän vuoden Vantaan Asuntomessuille suunnittelemastani kohteesta. On ollut kunnia olla näin upeassa projektissa mukana! Sisutuksen punainen lanka on värien harmonisuus sekä koko kodin läpi jatkuva yhtenäinen sävymaailma. Sävyt on valittu asiakkaiden toiveiden mukaisesti, eli kodista löytyy oikeastaan ainoastaan kitin sävyjä, harmaata, valkoista sekä mustaa. Tilasta haluttiin kuitenkin kodikas, joten Balmuirin tekstiilit sekä Georg Jensenin pientavarat toivat kaivattua pehmeyttä kokonaisuuteen. Lakkalaine 22 on asuntomessujen pinta-alaltaan suurin kohde, jonka ulkoporeallas, jokaisen lasten huoneen yhteyteen sijoitetut kylpyhuoneet sekä master bedroomin upea walk-in-closet kruunaavat kokonaisuuden.

Ja mikä mahtavinta, kalusteet ovat lasten huoneen sänkyjä ja työpöytiä lukuunottamatta täysin Vepsäläisen valikoimista. Siksi mukana löytyy niin modernia sohvaa Interfacelta, tanskalaista muotoilua Boconceptilta kuin myös muutama hulppea designklassikkokin (kuka bongasi!?).

Yksi toteutunut unelma takana, toivottavasti monta vielä edessä! Huomisesta eteenpäin pääsette tekin nauttimaan asuntomessujen tarjonnasta, toivottavasti viihdytte messuilla!

// My housing fair project, finally ready!
Share:

58 kommenttia

  1. Kyllä oli LakkaLaine upea kokonaisuus. Kelpais kyllä mullekin kaikkine designklassikoineen. <3 Niin mahtavan duunin olet Sanna tehnyt tämän kohteen kanssa. Onnittelut vielä siitä.

    VastaaPoista
  2. Aika mitään sanomaton kokonaisuus, valitettavasti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielipiteitähän saa olla suuntaan ja toiseen, oikeaa ja väärää ei näissä asioissa ole. :) Tärkeintä on kuitenkin, että asukas viihtyy, eikös? ;)

      Poista
  3. Aivan ihana! :) Meiltä löytyy sama lattiavalaisin ja olen miettinyt tuota kattovalaisinta ruokapöydän ylle. Aika toimiva yhdistelmä. Täytyypä harkita tosissaan! Hienoa työtä Sanna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa no niin! Taisit laittaakkin mulle jo sähköpostia ja kiitos! :)

      Poista
  4. Todella kaunis ja tyylikäs kokonaisuus. Miun makkuun

    VastaaPoista
  5. Harmoninen ja kaunis kokonaisuus. Ihania design klassikoita :) Katoin, että onko sama laatta nyt meille tulossa eteiseen, kuistiin ja wc-tilaan, mikä on pesuhuoneessa eli 60x60cm kokoa oleva laatta? Taitaa olla sävynä siellä hiekka ja meillä on harmaana. Näyttää hyvältä :)
    Harmi ettei päässyt taaskaan messuille...tulisivat välissä tänne pohjoiseenki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu laatta on upea! :) Eikös ne messut ensi vuonna ole Seinäjoella? ;)

      Poista
  6. Tyylikäs kokonaisuus. Eleganttia mustaa, harmaata ja valkoista, jota puu mukavasti pehmentää. Terassin pöytä-tuoli kokonaisuus näyttää kivalta ja hienolta. Mietin vaan sen toimivuutta käytännössä. Beta-pöydän korkeus on 77cm (mielestäni harmittavan korkea, yleensä pöydät n. 74cm k.) ja Eamesin tuolit ovat taas harmittavan matalat. Sellainen muistikuva minulla on, että Eames olisi päivittänyt / päivittämässä tuoliensa korkeutta nykyajan ihmisten pituudelle sopivaksi. Yleensä Beta-pöydän kaverina olen nähnyt vain Kartellin Masters tuoleja, jotka istuinkorkeudeltaan ovat sieltä korkeimmasta päästä, 46cm k. Tässä kombinaatiossa voi pienempi kokoinen ihminen lusikoida syömiset suoraan suun korkeudelta suuhun :)))

    - Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa ja olet aivan oikeassa noista korkeuksista! Beta pöytä on korkea, mutta onneksi Eamesista on jo saatavissa se korkeampi versio, eli se sopii kyllä pöydän kanssa. :)

      Poista
  7. Aivan ihanalta näyttää! Melko unelmaprojektin kyllä sait toteuttaa, ihanaa! <3

    VastaaPoista
  8. Upeaa luksusta! Ehdottomasti suosikkejani tänä vuonna. <3

    VastaaPoista
  9. Ooo miten ihana <3 uppoaa mulle! Sain tästä inspistä. Täytyypä yrittää päästä ihan livenäkin ihastelemaan.

    VastaaPoista
  10. Olet onnistunut täydellisesti. Erittäin kaunis kokonaisuus. Oletko valinnut myös lattiamateriaalit ym.? Tuo lattia on upea ja portaat myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh mitä kehuja, johan tässä punastuu! :) Kiitos! Asukas itse valitsi lattiamateriaalin, joka on tuo leveä tammilankku luonnonvärissä.

      Poista
  11. Voi että tuli upea! Mahtavaa, Sanna! :)

    VastaaPoista
  12. Todella upea lopputulos, onnittelut hyvästä työstä :)

    VastaaPoista
  13. Oh my!! <3
    Tyylikäs, harmooninen ja upea kokonaisuus!

    VastaaPoista
  14. Tässä toinen anonyymi, joka on myös sitä mieltä, että täysin hengetön, syntyessään kuollut
    kokonaisuus, ei sytytä.

    VastaaPoista
  15. Upea kokonaisuus! Ainoa mitä kaipaisin, jos olisi oma kotini, on taulut. Muutoin todella tyylikästä ja ihanan hillitty värimaailma!
    -Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Tauluja tulee asukas varmasti vielä hankkimaan, mutta tästä sisustuksesta ne jätettiin nyt pois :)

      Poista
  16. Olen sitä mieltä, että tämä sisustus toistaa muista blogeista tuttuja vuoden suosikki-valaisimia, pöytiä, tekstiilejä, jne. Muiden jo aiemmin hyväksi toteamia. Kerroksellisuus ja lämpö jäävät valitettavasti puuttumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki kaikki sisutukset ovat varmasti vaikutteille alttiita, eli ei tässä pyörää ollutkaan tarkoitus keksiä uudelleen :) sisutuksessa haettiin sellaista hotellimaisuutta, joten tässä tyylissä ei kuulukaan hakea välttämättä sellaista tiettyä syvyyttä, mitä monesti skandinaavisessa sisustuksessa käytetään. :)

      Poista
  17. Hotellimaisuutta lapsiperheelle - toivottavasti lasten tiloissa värimaailma ja sisustus vaihtuu elämälle tutummaksi. Upeita yksityiskohteita ja kauniita kalusteita - huoneistohotelliin on vaikea kuvitella asukkaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsien huoneet on tehty samalla värimaailmalla, mutta he tuovat messujen jälkeen tietysti sinne omat lelut ja muut, niin varmasti tulee elämänjälkiä sitten. :)

      Poista
  18. Kenen valmistama on tuo työpöytä?

    VastaaPoista
  19. Sanna, onnittelut tyylikkäästä kohteesta. Minuakin kiinnostavat myös juuri pöydät: kenen ovat nuo yöpöydät ja Egg-tuolin vieressä oleva pieni pyöreä pöytä ja minkähintaisia mahtavat olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yöpöydän ovat Natuzzin Cabaret ja Egg tuolin vieressä on Swedesen Breeze pöytä. Jos nyt en väärin muista niin Natuzzin pöydät oli siinä 400e/kpl ja Breeze 700e.

      Poista
  20. LakkaLaine oli ainoa messutalo joka sytytti. Arkkitehtuuri oli upea ja sisustus myös. Mustat ikkunanpuitteet ja kaihtimet toivat särmää. Piha oli yksinkertaisen tyylikäs, tuli mieleen ulkomaiset sisustuslehdet. Terassikalusteista olen haaveillut Beta-pöydästä pitkään. Kestääkö se talven ulkona?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tarkoitus oliki tehdä yksinkertaisen tyylikästä eikä mitenkään ylisomistaa :) Beta kestää kyllä talven ulkona.

      Poista
  21. Se on just näin! Ainoa talo messuilla sisustuksineen, joka sytytti. Tämän tasoisia ne kaikki pitäisi olla, että ois jotain, missä silmä lepää.

    VastaaPoista
  22. Messukohteista kaunein, ei voi kuin huokailla. Olohuoneen sohviin ihastuin, kenekähän valmistamat mahtaa olla. Kaikki yksityikohdat valittu huolella ja näyttävästi. Kiitos.

    VastaaPoista
  23. Hei! Onko sinulla tietoa Lakkalaineen ulko-oven valmistajasta? Talo oli meidän suosikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei valitettavasti! Suosittelen kysymään suoraaan Lakkakivitalojen valmistajalta. :)

      Poista
  24. Moikka!

    Voisitko kertoa mitä maalisävyjä Lakka Laineessa olikaan käytetty? Maalit oli muistaakseni Tikkurilan ja juttelin tovin aiheesta aikoinani messuilla yhden Lakka Laineen esittelijän kanssa. Sain mukaani myös sen vihkosen, jossa oli kyseiset sävyt listattuna, mutta nyt en sitten tietenkään enää löydä sitä mistään ja maalausurakka alkaisi piakkoin olemaan meillä ajankohtainen.

    Ystävällisin terkuin ja jo etukäteen kiitollisena,
    Veera

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Veera! Sävyinä on käytetty Tikkurilan talkkia ja mulperia. :) Tsemppiä maalausurakkaan!

      Poista
  25. Moi! Osaatko sanoa tarkemmin tuosta vanhempien makuuhuoneen sänkykokonaisuudesta? Mikä sängyn pääty ja kangas ovat kyseessä? Kiitos vastauksesta jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyseessä on Jensenin Fenix Decor pääty ja kangas prestige vaalea beige. Vepsäläinen myy. :)

      Poista
  26. Hei! Mistä kohteen olohuoneen matto on hankittu?

    VastaaPoista
  27. Heippa! Kyseessä on Jabin Diva matto, jota myy Vepsäläinen.

    VastaaPoista
  28. Minkähän valmistajan tuo ulko-ovi mahtaa olla ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen en valitettavasti osaa vastata, mutta varmaan löydät tiedot kysymällä talotoimittajalta Lakkakivitaloilta! :)

      Poista
  29. Lakkalaine oli tosi upea kokonaisuus! Erityisesti ihastuin Interfacen sohviin, joista kysyisinkin onko niillä tarkempaa mallia ja väriä joilla voisin löytää itselleni samanlaisen? :)

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig