2015/07/11

Uudet hiukset Hiussali Peilissä

Kaikka naiset, jotka ovat ikinä halunneet pitää hiuksensa pitkinä ja vaaleina, nyt kuulolle! Tuo yhtälö on toki aina mahdollista, mutta usein hiusten kunto kärsii vaalennuksesta, saatikka että hiuksiin saisi vielä kiiltoa. Itse pääsin ihanan Essin käsittelyyn Hiussali Peiliin kokeilemaan uutta Olaplex käsittelyä, jolla vaalea hius saadaan vaalennettua ilman, että hiusten kunto kärsii -päinvastoin hiuksista tulee entistä vahvemman ja terveemmän näköiset. 


Olen pitänyt hiukseni lähes aina kohtalaisen pitkinä ja vaalennuskertoja on takana useita. Pesen hiuksiani päivittäin, käytän suoristusrautaa ja kiharrinta -aikamoiselle kohtelulle hiukseni siis joutuvat. Koska haluan säilyttää hiuksissa luonnollisen tunnun, otan usein runsaasti vaaleita raitoja koko pään värjäyksen sijaan. Lähtötilanteessa hiukset olivat hieman kiillottomat ja kaipasivat kovasti raikastusta. Sävyn halusin myöskin lähemmäksi platinan vaaleaa, joten kohtalaisen voimakkaita aineita oli tarkoitus käyttää. 


Olaplex -käsittely lupaa tehdä hiuksista joka käsittelyn jälkeen hyväkuntoisemmat ja parempirakenteiset. Tuote myös suojelee hiusta, mikäli halutaan muuttaa radikaalisti hiusten väriä. Olin itse aluksi hieman skeptinen käsittelyn suhteen, sillä hiuksiini olen kokeillut jos jonkinlaista tehohoitoa värjäyskertojen yhteydessä, mutta nämä käsittelyt ovat olleet vaikutukseltaan hyvin lyhytaikaisia. Olaplex puolestaan lupaa suojata hiuksia myös värjäysten välillä föönien kuumuudelta ja muilta rasitteilta, joten hius todellakin muuttuu rakenteeltaan. Ja hei, annetaan kuvien puhua puolestaan!
Käsittelyn ja raidoituksen jälkeen hiukset tuntuvaivat heti paksummilta ja näyttivät huomattavasti kiiltävämmiltä! Hiukseni ovat tosiaan todella taipuisat luonnostaan, ja näissä kuvissa ne on vain föönattu suoraksi käsittelyn jälkeen. Ohessa vielä kuva helpottamaan ennen ja jälkeen vertailua.


Aikamoinen ero ainakin mun mielestä, vai mitä mieltä olette? Itse olin ainakin hurjan tyytyväinen uuteen viileämpään sävyyn, sekä upeaan kiiltoon.

Oletteko te käyneet kokeilemassa jo Olaplex-käsittelyä kampaajalla?

// My new hair with Olaplex treatment -before and after. Quite a difference, must say!
Share:

4 kommenttia

 1. Oho mikä muutos! En ole tota oleplexiä kokeillutkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eikö ole!! Vaaleaa hiusta en kyllä aikaisemmin ole nähnyt noin kiiltävänä :)

   Poista
 2. Kyllä! Kokeilin ensimmäisen kerran maaliskuussa Olaplex-käsittelyä ja tykästyin kyllä. Nyt ollaan vaalennettu vain sillä siitä lähtien ja ostin kotiinkin "hoitoainetta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ostin kotiin sen hoitotuotteen, ja olen ollut tosi tyytyväinen hiuksiin! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig