2015/06/13

Take me there -avajaiset


Torstaina juhlittiin Take me there -matkailusivuston avajaisia, jonka takaa löytyvät kaksi kaunotarta Adalmina sekä Anna-Maria. Oli mieletöntä olla juhlistamassa heidän unelmien toteutumisen alkutaivalta näiden juhlien merkeissä. Arvostan suunnattomast ihmisiä, jotka sinnikkäästi tekevät töitä unelmiensa toteuttamiseksi, kuuntelevat sydäntään ja rohkeasti kulkevat kohti tavoitteitaan.

 Livemusiikkia, hyviä tarjoiluja, samppanjaa sekä aamuyöhön jatkuvat tanssit - hauskimmat juhlat pitkään aikaan! Pääsin myös ulkoiluttamaan Tiger of Swedenin uutta mekkoa, joka menee mielestäni niin töissä kuin rennommissa juhlissakin. Kiitos vain vielä Avec SofieCharJessicaLaura ja Karoliina upeasta seurasta, ja tytöille kiitos myös kuvalainasta! Toivottavasti otetaan pian uudestaan!

// Celebrating Take me there -website opening with these gorgeous ladies. Champagne, dancing, good food and live music -really enjoyed the night!
Share:

6 kommenttia

 1. Ihana postaus <3 <3 Kiitos!! Ihana, että pääsit paikalle :)

  Kuule, saanko lainata kakkutikkarikuvaasi? Linkitän tietenkin blogiisi! Omalle kameralle ei ollut ikuistunut yhtään kuvaa niistä ja tämä sun on tosi nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!! :) Kuvat on Jessican, Anskun ja Caritan kamerasta poimittuja, joten niitä saa vapaasti lainata!

   Poista
 2. Ihana mekko sulla ja mukavan oloiset avajaiset :)

  VastaaPoista
 3. Thanks for listening to my tunes :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig