2015/06/20

KaupunkijuhannusLähes kaikki viime juhannukset on tullut viettyä joko kavereiden tai oman perheen mökeillä, joten nyt oli viimein aika tehdä poikkeus perinteisiin ja viettää kaupunkijuhannusta. Mansikkapavlovaa, Rose-viiniä*, saunomista, grillibileet kavereiden kanssa sekä maastoratsastusta - niistä syntyi aivan huippu juhannus! Pavlovaa tein muuten esimmäistä kertaa, mutta en varmasti viimeistä. Grillaamisen jälkeen jälkiruuaksi maistuu enemmin tuollainen raikas kakku, kuin mikään kovin raskas versio.  Tuo Barton & Guestierin Rose on muuten myöskin todella raikas, maku on kukkainen ja mansikkainen, sopi loistavasti mansikkapavlovan kyytipojaksi. Toivottavasti sielläkin on ollut nautinnollinen juhannus!

Ennen pyhiä sain muuten ensimmäisessä kuvassa vilahtavan PH Snowball -valaisimen Louis Poulsenilta* ruokapöydän päälle, eikö olekin aivan mielettömän kaunis!? 

*Saatu blogiyhteistyönä.

// Spending midsummer party in the city for a change. Rose wine, strawberry pavlova, friends, sauna, grilling and chilling.
Share:

4 kommenttia

 1. Tuo valaisin on ollut pitkään yksi suosikki valaisimista. Ihanasti tulee valo kerroksittain. Haaveessa keittiön valaisimeksi joskus. Nyt pieni Lokki valaisin, mutta sen vois roudata toiseen huoneeseen.
  Hyvää Juhannusta sinulle ja kiva juhannus ohjelma sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli itsellekin yllätys, miten kauniisti tuo snowball valaisee!! :) IHana on! Toivottavasti sielläkin oli kiva juhannus.

   Poista
 2. Kylläpä löysinkin kivan blogin, kiitos siitä! Kahlasin parissa päivässä kaikki postauksesi läpi ja nyt tietysti hirveä sisustuskuume :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig