2014/01/29

pala paratiisia, osa 1

Thaimaan lämmöstä on pari päivää sitten kotiuduttu ja voin kyllä kertoa, että paluu arkeen ei ole ollut helppo. Auringon, valkoisen hiekan, turkoosin meren ja valmiina notkuvien pöytien taakse jättäminen (aikatauluttomuudesta puhumattakaan) oli vaikeaa ja nyt yritänkin taas sopeutua takaisin ja löytää niitä positiivisia juttuja ihan arjesta. En ihan ymmärrä, miksi se menee niin että matkakuume on kovimmillaan kun palaa lomalta? Seuraava reissu on onneksi jo tiedossa, suuntaan keväämmällä kaveria moikkaamaan Barceloonaan, mutta ensin näihin ihaniin lomatunnelmiin Thaimaasta.


Meidän hotelli sijaitisi siis Phuketin Kamala Beachin läheisyydessä. Cape Sienna on aikuisille suunnattu, tyylikäs ja rauhallinen hotelli, josta löytyi notkuvan aamubuffen, näyttävän allasalueen sekä span lisäksi myös kuntosali ja joogatunteja. Emme hakeneet lomalta mitään seikkailua vaan enemminkin mukavaa rauhoittumista. Kaikki tekijät olivat siis kohdillaan, mitä tulee täydelliseen rentoutumiseen.


Kirjautuessamme hotelliin saimme valita oman huoneen tuoksumme, jonka mukaan saippuat, vartalovoiteet ja öljykynttilät valittiin. Pieniä, mutta niin merkittäviä juttuja. Valitsimme raikkaan lemongrass -tuoksun ja saimme lähtiessämme myös vastaavaa tuoksua mukaamme hiilikynttilän muodossa. Sitä sopii sitten tuoksutella täällä Suomen talvessa ja muistella mukavaa lomaa.


Huone on oli tyylikäs ja moderni, oikein sopiva tällaisen designfriikin makuun. ;) Ja mikä tärkeintä, huoneesta löytyi valmiina niin aamutakit kuin tossutkin.


Huoneen kruunasi parveke merelle ilta-aurinkoon, josta kelpasi nauttia niin viimeisistä auringonsäteistä kuin myös auringonlaskun luomasta väriloistosta.


Aamupalan buffet-pöytä notkui monenlaisista herkuista, aina pekonista, tuoreista hedelmistä, paistetusta riisistä ja munakkaista runsaaseen jälkiruokapöytään pannukakkuineen ja suklaapullineen. Kokki teki jokaisen toiveiden mukaisen munakkaan pyynnöstä.





Jos päivät kuluivat auringossa ja retkillä, niin iltaisin oli mukava suunnata salille, joogaan tai hotellin spa-osastolle erilaisiin hierontoihin. Kävimme hieronnassa joka päivä, sillä hinnat olivat niin edulliset suomen hintoihin verrattuna (400bathia eli n. 8e/h). Hotellilla hinnat olivat huomattavasti arvokkaammat, mutta saimme muutaman hyvän tarjouksen ja testasimme sekä aromaterepia- että öljyhierontaa.



Kyllä tuolla hierottiin tästä tytöstä ulos kaikki talven kolotukset ja rasitukset ja mieli sekä keho kiittää. Seuraavassa postauksessa kerron hieman retksestämme Ko Raya Yain paratiisisaarelle, joka on erityisesti häämatkalaisten suosiossa. Sinne haluan ehdottomasti joskus uudestaan. Lomapostauksia onkin luvassa nyt muutamia ja sitten palataan taas sisustamisen pariin.

Mutta nyt äkkiä valmistautumaan töihin lähtöön, onkin loman jälkeen ensimmäinen työpäivä.
Share:

12 kommenttia

  1. Niin täydelliseltä kuullostaa ja näyttää tuo teidän loma. Tervetuloa takaisin pakkaseen ja tuiverrukseen.

    VastaaPoista
  2. Ihanalta vaikuttaa kyllä puitteet lomalle!

    VastaaPoista
  3. Tänne eksyminen oli vikatikki! Nyt nimittäin iski sen luokan matkakuume, etten ehkä kestä :D Kuulosti ja näytti täydelliseltä!

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihania kuvia! Näyttää niin täydelliseltä..ja sitä se varmaan olikin :) Näitä kohdesuosituksia ei voi koskaan olla liikaa - minullekin kelpaisi tuo hotelli! Yksi kysymys vielä, oliko sänky kova?? Olen herkkis, enkä yksinkertaisesti saa nukuttua kovalla sängyllä jos/kun siihen ei edes painu. Eräs loma nukuin uimapatjalla puolet lomasta! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys, sillä sänky oli matkakaverini mielestä kova, mutta vaikka itse tykkään nukkua pehmeällä, ei se minuun makuuni ollut liian kova kuitenkaan (mikään ei tietty voita omaa sänkyä, mutta hotellisängyksi). Epäilen kyllä, että sillä että olin illalla aina niin väsynyt , oli osuutta asiaan. Olisin nukkunut hyvin vaikka lattialla! :D Voi apua.. uimapatjalla nukkuminen kuulostaa kurjalta... :(

      Poista
  5. Oi miten ihanalta lomanne kuulostaa! Ja tuo tuoksujuttu, piste i:n päälle! En olekaan vastaavasta koskaan kuullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en minäkään! Kiva pieni lisä ja mukava muisto jäi myös hiilikynttilästä :)

      Poista
  6. Ihanat kuvat ja samaa itsekin ihmetellyt että miksi lomalta tullessa saa tosissaan pitää näpit kurissa ettei uutta lomaa varaa samantein. Olen huomannut itsellä että se kestää n 2 vkoa :D. Oisko se sitä, että haluaisi jotenkin vielä tarrata kiinni siihen rentoon lomafiilikseen ja niihin ihaniin hetkiin lähimpien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan juurikin se ja sitten kun tottuu taas tähän arkeen, niin ei sitä tarvitsekkaan heti lähteä karkuun. :)

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig