2014/01/13

Kylmästä lämpimään

*Varoitus! Postaus aiheuttaa matkakuumetta, sydämmen tykytyksiä sekä mahdollisia taloudellisia seuraamuksia.








Via

Ihana ihana aurinko! 

Se on näyttäytynyt tänään täällä etelässä ensimmäistä kertaa varmaan kuukauteen pakkasen kaverina. Vihdoin saimme myös lumipeitteen, jonka tuomaa valoa olen kovasti kaivannut. Ensi viikolla tähän aikaan onkin luvassa sitten vähän korkeammalta paistavaa aurinkoa, sillä suuntaan työkaverin kanssa viettämään talvilomaa Thaimaan lämpöön Cape Sienna -hotelliin Kamala beachin läheisyyteen. Kahden design-friikin kriteereihin kuului luonnollisesti silmää miellyttävä hotelli ja tässä aikuisille suunnatussa hotellissa plussana tietysti myös mielettömät maisemat, poolpartyt sekä ilmaiset joogatunnit! Viikko vierähtää varmasti nopeasti, tarkoituksena on auringonoton, rentoutumisen sekä erilaisten hoitojen lisäksi suunnata snorklaamaan Ko Rachalle, joka on mieletön saari Phuketin eteläpuolella. Valkoista hiekkaa, turkoosia vettä ja aivot narikkaan!

Kertokaas te Thaimaassa vierailleet lisää hyviä vinkkejä reissulle!

// Next week this time I will be in this paradise. Me, sun, white sand and a good book.
Share:

30 kommenttia

  1. Oikein ihanaa matkaa <3 En oo yhtään kateellinen, varmaan tosi huonot säät siellä ;)

    VastaaPoista
  2. Oih, haaveilua tämä ainakin saa aikaan :)

    VastaaPoista
  3. Looooks good! Mullekin kelpais tuollainen design-hotelli, mutta sinne ei viitsi mennä lasten kanssa :D Meillä vielä reilu kuukausi Thaimaan reissuun; ollaan eka viikko Khao Lakissa ja toka Phuketissa. 6. kerta Phuketissa, mutta aina hälinän ulkopuolella. Onkohan tuo Ko Racha sama kuin Racha Yain saari? Aivan ihana. Olin siellä ekaa kertaa vuonna 1997, jolloin siellä ei ollut edes sähköjä (saatikka muuta kuin yksi ruokapaikka ja reppureissailijoita). Vinkkinä; älkää ostako Patong Beachiltä mitään (paitsi Jungceylonista, jossa merkkiliikkeitä). Ostokset kannattaa hoitaa Phuket Townin viikonloppumarkkinoilta :)
    Palaan vielä, jos tulee jotain tipsejä mieleen! Ai niin, Freedom beach is a must :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi vielä, täällä jotain tipsejä ja kuvia:
      http://siirappiajahunajaa.blogspot.fi/2013/04/fasten-your-seat-belts-lomakuvatulva.html
      -maria

      Poista
    2. Kiitos Maria vinkeistä ja mahtavaa että pääsette lämpöön tekin!! Täytyy mennä katsomaan toi sun postaus. Ko racha on juurikin tuo racha yain saari. Phuket townin viikonloppumarkkinat kuulostavat kivoilta! :)

      Poista
  4. Ihana paratiisi :) Ihanaa kun pääset sinne matkalle!!!
    MUKAVAA LOMAA

    terkuin. Sanna

    VastaaPoista
  5. Oijoi kuulostaa just hyvältä! Aikuisten hotelli erityisesti! Terv. maaliskuun alussa Kanarialle lapsiperheystävälliseen hotellikompleksiin suuntaava ;). Kiva on tietty sekin :). Thaimaahan silti mieli tekisi, heti kun lapset vähän kasvavat. Oltiin siellä Phuketissahäämatkalla 2008 talvella. Meillä oli skootteri käytössä pari viikkoa ja joka päivä ajeltiin sillä pois turistirannoilta. Puolen tunninkin ajelun päätteeksi löytyi piiitkiä valkoisia hiekkarantoja, mistä puuttui aurinkotuolirahastajat ja muita ihmisiä ehkä kourallinen. Voihan se maisema olla tietysti näin monen vuoden jälkeen jo pitkälti rakennettuakin.

    Ihanaa lomaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Ihan skootteria ei uskalleta Thaimaan hurjan liikenteen takia vuokrata, mutta tarkoitus olisi kyllä käydä ainakin muutamalla päiväretkellä. :) Noi rauhalliset rannat kuulostaa kyllä huippuhyvältä!

      Poista
  6. Matkakuume ei tosiaankaan näiden kuvien myötä helpottanut yhtään:D
    Minäkin haaveilen Aasiaan suuntautuvasta matkasta, mutta meilläkin vielä tovi odotellaan että lapset vähän kasvavat:) Kuudenkin tunnin lento tuntuu tositosi pitkältä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin varmaan se helpoin vaihe tuollaiselle lennolle olisi ihan se vauvavaihe, vai onko näin? Uskon että lapsien kanssa lentäminen asettaa omat haasteensa, sivusta olen sitä seuraillut!

      Poista
  7. I hate you ;)

    Hyvää lomaa Sannaseni, nauti matkasta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha pliis don't! Hienosti sijoituitte muuten Suomen kaunein koti -kilpailussa!! :)

      Poista
  8. Aurinko on niin parasta tähän aikaa vuodesta, Tulimme itse pari päivää sitten reissusta ja kyllä oli hieman haikea jättää sininen taivas, lämpö (ja lomafiilis) sinne. Huomaa kyllä että on paljon pirteämpi olo. Nauttikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmasti piristää reissu ja jaksaa sitten taas kesään asti hyvin kaikella sillä aurinkoenergialla :)

      Poista
  9. Oooh, näyttääpä ihanalta paikalta! Ihanaa et pääset tuonne :) Onneksi oon itekkin viikon päästä lämmössä niin ei niin harmita katella näitä kuvia, hihih :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih! Minne teidän reissu suuntaa? :) Kiva kun säkin pääset lämpöön!!

      Poista
    2. Oi Dubaihin oli täälläkin alunperin tarkoitus suunnata, mutta se reissu siirtyy ensi vuodelle! Laita sitten matkakuulumisia blogiin! :)

      Poista
  10. Voi ihanaa ja nautinnollista matkaa! :) Upealta näyttää teidän valitsema hotelli, kyllä siis kelpaa! :)
    Meilläkin on ollut jo monena vuotena peräkkäin tapana käydä talvella lämmittelemässä jossain pari viikkoa, niin jaksaa aina kivasti sitten odotella kevättä ja kesää. Tänä vuonna kuitenkin raskaus hidastaa hieman tahtia ja haluan ottaa varman päälle sen kanssa, joten tänä talvena vain hiihdetään ja odotetaan kevättä kotona! :)
    Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli!! :) No teidän aika reissata tulee taas sitten, kun vauva on saatettu maailmaan. Enpä usko että tuollaiset pitkät lennot tuntuisi raskaana ollessa mukavalta, kun ei ne ole helppoja näin ilmankaan vauvamasua.

      Poista
  11. Lomalla on ihanaa. Ja kuvat nostavat aina lomakuumetta, vaikka juuri ollaan lomalta palattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo miten se onkin niin, että pahin reissukuume on aina reissusta palaamisen jälkeen?? :D Ei voi ymmärtää.

      Poista
  12. Ettäs kehtaat tälläsiä kuvia tänne laitella :) Kyllä olisi niin tarvetta päästä lämpimään, minä kun en talvi-ihminen ole alkuunkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei :) Itse puolestani olen todella iloinen tästä lumesta ja pakkasesta, en kestänyt sitä pimeyttä ja sadetta ollenkaan. Mutta valoa kohti tässä onneksi mennään!! :))

      Poista
  13. Hotelli vaikuttaa semmoiselta että aivan varmasti viihtyisin vs. Suomen pakkaskelit! ;) Matkakuumeen poikanen vaan kasvaa, nauttikaa täysin siemauksin!

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig