2013/09/27

These boots are made for walking

Vietettyäni neljä päivää sisällä flunssan kourissa, oli yhtäkkiä sinä aikana tullut syksy ihan tosissaan! Tästä tietämättömänä lähdinkin kotoa pelkät sukkahousut ja balleriinat jalassa (siis apua, oli mulla päällä muutakin!) ja vasta Helsingissä tajusin, että olisi ehdottomasti pitänyt pukeutua johonkin pilkkihaalariin kashmirulsteriin, niin kuin muu kansa selkeästi oli oivaltanut tehdä.

Muistin myös samalla, että viime talven saappaat olivat Maijan puruhampaiden jäljiltä käyttökelvottomat (toivon edelleen, että suutari saisi jotenkin ne pelastettua: vinkkejä otetaan hyvistä suutareista vastaan!) ja eihän se auttanut kuin pinkaista saapaskaupoille. Eipä vierähtänyt kuin vartti ja tällä tytöllä keikkui Mycokon -kassi käsivarressa ja uudet ihanat Michael Korsin saappaat odottamassa syksyisiä kelejä.



Ihastuin saappaissa ennen kaikkea niiden klassiseen malliin sekä kultaisiin yksityiskohtiin. Lisäksi niiden upea keskiruskea, hieman jopa harmaaseen taittava sävy sopii loistavasti Vuittonin Speedyn kaveriksi. Tämä on selkeästi eri sävy, kuin konjakinruskea, jota pitkään on saappaissa jo näkynytkin.


Sanokaan vaan tylsäksi, mutta ikisuosikkini syksyyn on ehdottomasti tuo Mulberryn ruutukuvioinen huivi, joka on lämmittänyt kaulaani jo viimeiset 7 vuotta. Huivista löytyvät sävyt on niin mukautuvat, että se sopii melkein vaatten kuin vaatteen kanssa.


Jaih! Kyllä nyt kelpaa tallustella. 

Joko siellä on tehty vaatehankintoja tulevaa syksyä odottaen?

Ja aivan mielettömän ihana butiikki tuo Mycoko, joka oli itselle uusi tuttavuus. Ehdottomasti suosittelen piipahtamaan, hyvä palvelu ja ihana (joskin budjetin räjäyttävä) tuotevalikoima löytyvät noiden upeasti sisustettujen tilojen sisältä.


Share:

14 kommenttia

  1. Minä ostin muutaman huivin syksyyn jo kesän aleista. Syksyllä tykkään vielä vähän kevyemmistä materiaaleista ja Mulberryllä oli kivoja ruutuja myös kesän mallistossa. Tuosta Mulberryn perusruudusta olen nyt alkanut haaveilla torkkupeiton muodossa. En kyllä tiedä onko nuo värit meille ihan sopivimmat, mutta toisaalta olisivat kiva poikkeus perusväreistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, Mulberryn torkkupeitto olisi varmasti aivan ihana syksyiseen sisustukseen! Ainakin tuosta huivista olen huomannut, että värit todella sopivat todella monen sävyn kanssa, eli rohkeasti vaan! :)

      Poista
  2. Kivat on saappaat ja liikekin. Hitsi tuoltahan mun pitäisi käydä katsastamassa löytyisikö sieltä mun kuolaamia Korssin saappaita jotka netistä löysin.. Kiitti muistutuksesta. :)

    Mä täällä väsyneenä hihittelen aina vaan sun postauksen alulle.. sukkahousut ja balleriinat. Kjeh, kjeh. Siis apua, onneksi tarkensit. :D Ihanaa viikonloppua! :)

    Maiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja IIk! Millaisia saappaita olit katsellut? :) Hihi. Joo olisin ollut varmaan hieman koominen näky PELKISSÄ sukkahousuissa ja balleriinoissa. :D Ihanaa viikonloppua myös sinne!

      Poista
  3. Mä olin myös valmis vetämään ylle tänään pilkkihaalarin. Miltä oikeesti tuntuu kun tulee pakkaset! :O Mielettömän kauniit saappaat. Taas yksi paikka listalle, kun seuraava Helsinki reissu on suunnitteilla. Sellanen äidin shoppailuviikonloppu kuulostaisi aika kivalta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii! Nää alkusyksyn kylmemmät päivät on aina jotenkin niitä haastavampia! Ehdottomasti suosittelen vierailemaan tuolla Mycokossa, niin ihana tunnelmta :)

      Poista
  4. Kauniit saappaat, tykkään myös yksinkertaisuudesta ja kultaisesta MK "koristeesta". Mun on ostettava ne saappaat jotka mahtuu pohkeista eli ei todellakaan paljon valinnanvaraa :) Minäkin tykkään tuosta huivista, myin vanhan huutonetissä, mutta ostin sitten kuitenkin uuden NK:lta. Uudessa on plussana hieman cashmerea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nyt täytyy sanoa että nämä saappaat oli mulle kuin ihmeen kaupalla aivan "just" oikean kokoiset, yhtäkään milliä lisää pohkeisiin niin ei olisi menneet. Ostin varuiksi vielä sellaista nahan venytysainetta, jolla saan saappaan yläosaan hieman lisää tilaa. Joo ne on parantanut vissiin sitä huivin materiaalikoostumusta tuosta "karvalakkimallista", joka tuokin on ihanan pehmeä :D

      Poista
  5. Wau,todella upeat saappaat! :) Mulla on hakusessa neulepaita ja lämmin huivi syksyksi!

    VastaaPoista
  6. Ihan kamalan kylmä on tullut yhtäkkiä, hui! Ihqut saappaat sait <3 Muista pukea muutakin kuin ne ;) Mullakin uudet saappaat odottamassa, kaulaliinasta vielä haaveilen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinaan koko syksyn kulkea PELKÄT saappaat päällä :D Millaiset saappaat siellä on hankittuna, joko olet esitellyt blogissasi? :)

      Poista
    2. Enpä ole muuten vielä esitellyt, täytyykin räpsiä kuvat ja laittaa blogiin :)

      Poista
    3. No pistäppä postaten niin tulen sitten kurkkimaan! :)

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig