2013/09/08

Tekevälle sattuu ja rapatessa roiskuu

Eilisestä maaliepisoidista selvinneenä haluan kiittää teitä kaikkia ihania lukijoita myötäelävistä kommenteista! Ootte ihan parhaita! Niinkuin minkä tahansa vastoinkäymisen kohdatessa, ei ole kuin muutama vaihtoehto; selvityä tai luovuttaa. Kannattaa valita viisaasti. ;)

Pus ja ihanaa sunnuntaita.

Eiliset tunnelmat Instagramissa
Share:

18 kommenttia

 1. Siis voi apua!! Onneksi sait sotkut siivottua ja huoneesta tuli aivan ihana!! Itsekin olen muutaman kerran mallit kaatanut, mutten noin pahasti kuitenkaan :D Tuo maali jää kyllä muistiin, kun vierashuone saa jossain vaiheessa uutta ilmettä seiniin, ehkä ensi vuonna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano!! :D Hihi joo tuo maalisotku oli ihan oma luokkaa kun ämpäri lensi korkeilta tikkailta alas.. upsii!

   Poista
 2. Näyttää aika pahalta! Olisin varmaan itkenyt ja hyppinyt tasajalkaa saamatta mitään järkevää aikaiseksi. Onneksi sä onnistuit korjaamaan suurimmat vahingot, vaikka harmittaahan se tietysti ettei kaikkea saa puhtaaksi :( Mutta kuten sanottu, tekevälle sattuu. Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhaha! Pakko sitä on alkaa toimimaan eikä jäädä tuleen makaamaan :D Eiköhän kaikki olisi niin toiminut. Ihanaa sunnuntaita myös sinne!

   Poista
 3. Auu! Onneksi on se kotivakuutus!

  VastaaPoista
 4. Kaikessa kauheudessaan, mua ihan pikkiriikkisen alkoi hihityttämään. Aikamoinen painajainen tuo kyllä on ollut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi. Ei kyllä silloin hihittänyt, mutta huvittavaltahan tuo näyttää! :D

   Poista
 5. Tuon läntin ois voinut jättää lattialle taideteokseksi. Ja oisit vaan kertonut kaikille, että ihan tarkotuksella tehty ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ämpäreineen päivineen. "yllättävä sisustusratkaisu" tai "persoonallinen tapa ilmasta väriä tilassa" olisi varmaan ollut ihan oivia selityksiä! :D

   Poista
 6. Voi ei - saitko hyvin maalin pois lattialta? Tohon vielä koiruuden ihanat pienet tassut tassuttelemaan -niin olisi ollut kuviota joka puolella.

  Mukavaa sunnuntaita

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähti kyllä ihan hyvin kovista pinnoista, mutta tekstiileistä ei mitenkään! :( Juu Maija olisi voinut tulla tekemään lattiataidetta... onneksi on hoidossa mummulassa, muuten saattaisi meillä olla harmaa koira :D

   Poista
 7. Hui kamala! Voin kuvitella epätoivon tunteen - mutta, kuten totesin, eipä siinä tilanteessa sitten voi muuta kuin siivota sotkut ja yrittää minimoida vahingot. Hieno tuli seinästä, tuossa maalissa on kyllä kiva tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epätoivo oli todellakin suuri! :D Mutta lopputulos palkitsee.. onneksi!

   Poista
 8. Ai kauhee, mutta tiedän tunteen nimittäin yhden maalipurkin myös kaataneena olen oppinut suojaamaan maalatessa ERITTÄIN hyvin koko ympäristön ja siirtämään kaikki tavarat hyvin kauana :D Onneksi on/oli tosiaan kotivakuutus, meillä halkesi osa lattiastakin :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä osannut ajatellakaan, että nostan purkin tikkaille, jonka jälkeen siirrän tikkaita niinkuin purkkia ei olisikaan :D Hupsan! Sattuuhan sitä. Ensi kerralla täytyy pitää mielessä tuo! :)

   Poista
 9. Ai jai jai! :P Jotenkin elävästi muistuu mieleeni se, kun työhuoneemme lasipöytä räjähti tuhansiksi sirpaleiksi ja keräsimme ämpärikaupalla lasia, tietokoneita, puhelimia(kyllä useita), tai mitä niistä nyt oli jäljellä, sirujen seasta..Voin yhtyä tuohon OMG-tunteeseen! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui... siinä on varmasti ollut siivoamista! Kamalaa! :) Mutta pakkohan ne on pois kerätä, ei siinä muu auta.

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig