2013/07/11

Asiaa karvakuonojen ystäville


Espanjasta on nyt palattu kotiin päivettyneenä ja rentoutuneena. Vaikka on ihanaa matkustaa, aina yhtä mahtavaa on palata kotiin, varsinkin kun siellä odottaa suloinen karvakaveri Maija. Maijaa olikin hurja ikävä ja oikein odotin, että pääsin rutistamaan koiran ruttuun. 
Ennen reissua sovin mielenkiintoisesta blogiyhteistyöstä, josta en olekaan vielä teille kertonut. Suomalaista muotoilua koirakoteihin valmistava Neroko tarjosi Maijalle käyttöön heidän tuotteitaan ja mikäs sen ihanampaa! Helliä omaa koiraa laadukkailla tuotteilla, jotka miellyttävät estetiikkaa arvostavan omistajankin silmää.
Neroko kertoo tuotteestaan sivuillaan näin: 
 "Neroko syntyi rakkaudesta koiriin ja intohimosta suomalaiseen kestävään designiin. Koira on täysimääräinen perheenjäsen ja erottamaton osa omistajansa elämäntapaa. Siksi tuotteemme on suunniteltu parhaan ystävämme käyttöön unohtamatta kodin sisustusta. Muotoilultaan ja materiaaleiltaan tuotteemme ovat laadukkaita, kestäviä ja käytännöllisiä. Kaikki Nerokon tuotteet valmistetaan läpinäkyvästi ja vastuullisesti Suomessa."
Nerokon tarinasta pääset lukemaan tarkemmin täältä.


 Maija sai käyttöönsä Loop-lelun S-koossa, joka on valmistettu juuttiköydestä. Maija innostui lelusta heti ja onneksi se miellyttää lattialla lojuessaan myös omistajan silmää. Pakettia en ehtinyt edes kunnolla avata, kun karvakuono oli jo tunkenut sinne kuononsa ja napannut lelun. 


 Lisäksi Maija sai uuden ruokakupin, tyylikäs valkoinen Serve-kulho xs-koossa sopii meidän pikkuruiselle karvakaverille mainiosti ruokakupiksi. Myös kuvassa näkyvä harmaa muovinen alusta tuli Nerokon kautta ja tällaista olenkin pitkään etsinyt. Usein kun juodessa tai syödessä tuppaa vähän läikkymään, niin eipä haittaa roiskeet enää. ;) Alusta löytyy täältä.


Maija tuntui olevan hurjan tyytyväinen tuotteisiin ja omistaja kiittää tuhannesti Nerokoa yhteistyöstä. On ilo esitellä suomalaista muotoilua ja kertoa Nerokon hyvästä filosofiasta: koira todellakin on ihmisen paras ystävä ja se ansaitsee siksi vain parasta. Lisäksi Neroko tarjoaa kaikille teille ihanille lukijoille -15% heidän valikoimistaan koko heinäkuun ajan, alennuksen saat syöttämällä tilauksen loppuun koodin INSPIRED.

 Valitettavasti kaikkialla maailmassa koiran paikka arvostettuna perheenjäsenenä ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Espanjan reissun shoppailun ja drinksuilun lisäksi vierailin Marbellan Triple A -löytökoiratarhalla, josta aluksi lupailin kirjoitella tänne blogiinkin. Päivä oli todella tunteikas ja jopa järkyttävä kokemus, ja päätinkin, että en jaa kuvamateriaalia täällä. Koirilla on tarhalla hyvät olot, mutta se suru, joka näkyi kaikkien hylättyjen ja kaltoinkohdeltujen koirien silmistä, on mielestäni turhan painavaa blogiini. Siinä vaiheessa kun itkin lohdutonta itkua polvillani sen kaiken koirien kokeman vääryyden ja silmistä heijastuvan pelon keskellä, ei voi kuin ihmitellä ihmisten välinpitämättömyyttä ja julmuutta viattomia luontokappaleita kohtaan. Niin surullista. Videon muodossa voit tutustua hieman löytökoiratarhojen toimintaan täältä. Tage Danielssonin viisaat sanat elämän tarkoituksesta "ymmärtää maailman kärsimys, mutta silti säilyttää ilo" tulevat nyt tarpeen.

Rapsuttakaa minunkin puolestani ihania karvakuonojanne tänään oikein runsaasti ja näyttäkään niille, miten rakkaita ne teille onkaan. Besos. 


Share:

10 kommenttia

 1. Voi, voin vain kuvitella tunteet koiratarhalla. On niin kamalan ikävää, että koirat joutuvat kokemaan tuollaista. :(

  VastaaPoista
 2. Ihana ja suloinen Maija! :)
  Tiedän hyvin sen tunteen, kun joutuu olemaan rakkaista haukuista erossa. Kamala ikävä koko ajan! :)
  Ihania tuotteita, pitääpä tutustua tarkemmin! :)
  Todella kurjaa tosiaan, miten joku pystyy kohtelemaan mitään elävää olentoa täysin välinpitämättömästi ja tekemään pahaa. En voi koskaan ymmärtää! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan käsittämätöntä, mikä ikävä sitä voikaan tulla!! :) Ja tuota pahuutta eläimiä kohtaan.. ei mitenkään voi ymmärtää. :(

   Poista
 3. Voi Maija <3 Aina yhtä suloinen. Tuo köysi vaikuttaa hyvälle (nimimerkillä meillä ne on nyt riemunkirjavia ja aina keskellä lattiaa). Ehkä voisi panostaa ja tilata perheenjäsenillemme katsetta kestävät köydet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija on ihana ja tuotteet ovat kauniita ja vaikuttavat hyviltä!! :) Suosittelen.

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig