2013/06/15

Kesäkassi ja muuta mukavaa

Huh! Olipa pitkä blogihiljaisuus. Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on vielä joku? Täällä on vietetty sisustuksen osalta suvantovaihetta, taitaa olla, että näin kesäkuumalla ei paljon ne sisätilat innosta. Pihaa olemme saaneet jonkin verran eteenpäin ja harjoittelen kiivaasti jaloa taitoa nimeltä kärsivällisyys. 

Facebookin puolella olen vinkkaillutkin uudesta hankinnasta, johon päädyin ilman kummempia suunnitelmia. Olin menossa oikeastaan ostamaan Neverfull-laukkua, jonka hankkimisesta olen täällä blogissakin aikaisemmin puhunut, mutta tämä suloinen Noe vei sitten sydämeni.


Laukku on naisellinen, tilava ja kaunis -kaikkea mitä voi toivoa! Lisäksi sitä ei tule ehkä kaikkialla vastaan, vaan on hieman persoonallisempi. Plussaa myös seilorihengestä, josta kovasti pidän. Laitoin laukun tänään parvekkeelle ottamaan aurinkoa, jotta nuo vaaleat nahkaosat tummuisi. Ne on mielestäni tosi upeita niissä vintageversioissa, joissa nahka on saanut konjakinruskean patinan.


Alunperin laukku on suunniteltu 1930-luvulla shampanja pullojen kantamiseen. Kassiin mahtuu 5 pulloa shampanjaa! Harmi vain, että tuon investoinnin jäkeen mulla ei tule olemaan siihen samppakaljaan nyt varaa. ;)


Kesäinen vaatekaappi on saanut muutakin täydennystä, erityisesti Espanjan reissua odottaen. Lindexin Holly White -malliston raitainen maximekko oli kuin nappilöytö kuumille ja helteisille rantakaduille. Illan tullen puuvillainen pitkä mekko myös lämmittää sopivasti. En malta odottaa, lähtöön enää 12 päivää!


Lindexiltä löytyi myös kaikkea muuta ihanaa. Miksei kukaan ole kertonut mulle aikaisemmin, miten kivoja vaatteita sielläkin on?! Valkoin peplum pitsipaita tulee näyttämään upealta ruskettunutta ihoa vasten ja leopardikuosiset löysät shortsit pääsevät varmasti useasti Espanjan helteillä käyttöön. Kultaisista napeista plussaa. Hattu on hankittu viime vuoden Kreikan reissulta.


Sellaista tälläkertaa.

Miten siellä menee?

Share:

27 kommenttia

  1. Oi, ihania juttuja oot shoppaillut :). pitäiskin pistäytyä Lindexillä, nimittäin tuo valkoinen pitsipaita on niin ihanannäköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oli kyllä huippulöytöjä! Lindexillä oli kyllä vaikka mitä kivaa :)

      Poista
  2. Aivan ihania juttuja olet löytänyt. Tuo maximekko on sellainen, että pitää itsekin mennä moista sovittamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonanna! :) Tuo oli ainakin sen Lindexin viimeinen kappale, jonka nappasin, mutta toivottavasti jostain toisesta löytyy! Koko oli hieman iso, mutta ajattelin pestä sen ja heittää kuivausrumpuun niin johan pienenee :D

      Poista
  3. Onnea laukkuhankinnasta! Ja toivotan jo nyt ihanaa matkaa, päivät menee kuitenkin hurjan nopeasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Saa toivottaa jo, täällä kuumeisesti odotellaan!

      Poista
  4. Upea laukku ja miten ajaton. Muistan kun ystävättäreni osti samanlaisen Noen noin 20-vuotta sitten, eli tuosta on sinulle pitkäksi aikaa iloa.

    Nuo pantterishortsit on aivan ihanat, mun on pakko mennä kauppaan katsomaan niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Anne kuulla sinun mielipide, kun olet sellainen tyylitaituri!! :) Itse ajattelin juuri samoin, että on klassinen valinta, kun haluan panostaa sellaisiin tuotteisiin, jotka kestää aikaa. Noissa on vähän sama ajatusmalli kuin PH-valaisimissa: jos ne 20-luvulla olivat jo toimivia ja hyvännäköisiä, ja ovat sitä edelleen, niin niiden täytyy olla ajattomia. Musta lisäksi toi rusetti on kaunis ja naisellinen yksityiskohta, tosin ei ehkä kaikkein käytännöllisin.. Mutta olen kyllä tyytyväinen. <3 Leoshortsit on ihan huiput! Tosi mukavat päällä! Täältä löytyy myös parit leohousut, tykkään niistäkin!

      Poista
  5. Erinomainen valinta! En ole niin Luikkari-kuumeinen kuin useat, mutta jos jotain saisin valita, niin luulen, että päätyisin samaan klassiseen, ei niin yleiseen pussukkaan. Todella kaunis ja iätön laukku, johon varmasti rakastuisin myös kuluneena second hand -versiona. Olen huomannut saman, Lindex on todellakin nostanut profiiliaan. Ihanaa reissua henkiseen kotimaahani Espanjaan! Lähteekö Maijakin bikineissään? Oo Las Palmas. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat sanat sulle Laura kuin Annelle: kiva kun on sustakin hyvä hankinta, luotan sun makuun :)) Itseä houkutti tuossa myös se, että en ole nähnyt sitä joka friidun olalla keikkumassa, kuten esim Neverfullia näkyy nykyään kaikilla. Samalla kun olin ostamassa laukkua, yhteensä kolme tyyppiä sovitteli liikkeessä Neverfullia ja päätyi siihen. Kun sain myyjän käsiin, sanoin sille: tulin katsomaan laukkua, ihan sama mitä, kunhan se ei ole Neverfull :D Hihi. Olin kyllä sitä Neverfullia vielä liikkeeseen astuessani menossa ostamaan. Kysyin sitten myyjienkin mielipidettä ja ne sanoivat, että ota ehdottomasti tuo Noe. :) Että tällainen tarina!! Lindexillä on tosi kivoja vaatteita, ennen pidin sitä vähän nolona 40-rouvien putiikkina. Joko Lindex on siis nostanut profiiliaan, tai sitten musta on tullut vain nolo 40-kymppinen :D Maija ei pääse hurmaamaan Espanjan turreja, vaan jää kotiin miehen hoiviin, kun lähdetään reissuun kaverin kanssa :)

      Poista
  6. Oi, tuo Noe on kyllä hurjan suloinen! :) Olen itsekin alkanut kaivata laukkukokoelmaani sellaisia yksilöitä, joita ei näkyisi katukuvassa joka toisella vastaantulijalla... Ihania nuo sinun muutkin kesäiset hankinnat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on jännä, miten sitä ainakin jollain tasolla haluasin kuitenkin jotain spesiaalia, aika monella kun näyttää olevan tuo Neverfull. En tosin sinänsä ihmettele, kun onhan se nätti ja käytännöllinen kassi. :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos Kerttu! Yritän tässä itsellenikin perustella, että se oli Sijoitus isolla ässällä :)

      Poista
  8. Hola!

    Täällä ollaan hengissä ja odottelen lomaa ihan liikaa... Vielä ensiviikko ja Juhannuksesta se perinteinen neljä viikkoa lomaa. :)
    Tuo on varmasti enemmän, kun kannattava hankinta, LV on ns. ikuinen.
    Sähän voit pahimmassa rahapulassa käydä sielä Epsanjassa tallomassa parit marjat ja duunata niistä omat pullot vinkkuu, johan saa uusi ihanuus täytettä. ;)
    Puss. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Kiva kun olet siellä <3 kohta loma alkaa!! Jee! Täytyykin pitää mielessä tuo rypäleen poljenta ;) onneksi se cava on siellä Espanjassa aika edullista.

      Poista
  9. Oi oi, mikä kaunokainen. Aivan mielettömän ihana laukku, oli pakko käydä kurkkii lv:n sivuilla sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi. On kyllä suloinen. Varo niitä LV:n sivuja... Voi iskeä kuume ;)

      Poista
  10. Oooh Noe!♥ Mä haaveilen tuosta aina vähän "salaa", jotenkin se tuntuu epäkäytännölliseltä, joten siksi vain salaa.. Mutta olisi kivaa kuulla sun käyttökokemuksia jossain vaiheessa, onko oikeasti ihan käytännöllinen, mitä mahtuu jne? Mutta ihana se on.. Eikä niin yleinen, se on iso plussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi. Haaveilet salaa :D ihana! Itse mietin myös tuota käytännöllisyyttä, mutta aina kun mulla on speedy käytössä niin siinä on vetoketjut auki. Siksi uskon, että vaikka noe on auki niin se ei haittaa mua. Noi nyörit pehmenee käytössä niin on helppo sitoa! Mutta voisin tosiaan tehdä käyttökokemuksesta oman postauksen. :)

      Poista

  11. Noe on aina ollut mun himotuslistalla & sama mekko löytyy :)
    ihania ostoksia siis ;)

    VastaaPoista
  12. Itse ostin juuri käytettynä 13-vuotiaan Noen ja toissapäivänä sen postista hain. Olalle se ei ole vielä päätynyt, mutta ihana se on! Odotahan vain kun omaasi tulee kullanruskea patina, rakastat sitä sitten vielä enemmän. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Toinen Noen omistaja. :) No uskon kyllä, laitan sen Espanjassa aurinkotuolin viereen ottamaan aurinkoa, sen pitäisi nopeuttaa patinaa.

      Poista
  13. Minulla on myös vanha Petit Noe ja välillä käytössä usein ja välillä huilailee vaatehuoneessa, minäkin tykkään Lindexin tuosta Holly Whyte mallistosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mallisto on kyllä todella onnistunut! Mitä olet Petit Noesta pitänyt? :)

      Poista
    2. Olen tykännyt, välillä tavaroita saa etsiä käsikopelolla ja minullahan on se pienempi Noe. Meinasin jo keväällä myydä sen, mutta tulin toisiin ajatuksiin ja miehenikin sanoi, että älä myy :) . Hänen mielestä on niin kaunis laukku.

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig