2013/05/13

Hairahdus muotiin


Poiketaanpa hieman sisustuksesta taas muodin puolelle, joka on toinen rakas harrastukseni, jos näin voi sanoa. ;) Vaikka en missään muodin harjalla huidokkaan, tykkään kauniista vaatteista, laskeutuvista materiaaleista, nahkaisista kengistä ja laadukkaista laukuista. Oma vaatekaappini koostuu aika ajattomista yksilöistä, jonkun verran tulee toki seurattua trendejäkin.

Oma kesävalikoimani täydentyi kenkien osalta näillä ihanilla kiilakorkosandaaleilla, kun sujautin ne vihdoin tilaukseen. Olen kuolannut noita silkkinauhaisia Ugg Australia Lucianna kiilakorkokenkiä viime kesästä asti, kun ne asiakkaalla bongasin.




Ugg -kengistä useimmille tulee mieleen vain ne talven popot, mutta itseasiassa tällä valmistajalla on paljon muutakin. Olen vannoutunut Uggien käyttäjä jo viimeisen 8 vuoden ajan, ensimmäiset Uggini kestivät sen 8 vuotta ja vasta viime vuonna päätin ostaa uudet yksilöt hyvin palvelleiden tilalle.



Ugg-perheeseeni kuuluu muutamien talvisaappaiden lisäksi nuo lampaankarvapohjaiset flipflopit sekä kotitossut. Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen Uggien laatuun, vaikka toki ne jonkin verran maksaakin. Ja mikä parasta, kun koko talven (sekä kesän, heh) on jalat lämpimässä, on välttynyt useilta flunssilta.

Innostuin myös kokoamaan hieman asukokonaisuutta uusien kiilakorkojeni ympärille. Tuo Louis Vuittonin damier azur -kuosi olisi täydellinen kaveri noille kaunottarille, mustat haaremihousut toisi mukaan vähän rentoutta ja yläosa voisi olla vaikka ihanaa beigen väristä silkkiä.


Haaremihousuista puheenollen, toteutin viimeviikolla aika villin hankinnan, joista facebookin puolella jo vähän vinkkasinkin! Kääk! Tänä kesänä tiedossa siis myös eläimellistä menoa.

Miltä siellä kesävaatevalikoima näyttää? Oletko täydentänyt jo vaatekaappia?

Kuvat: Polyvore, Ugg Australia



Share:

18 kommenttia

  1. Haha tilasin noi samat, mutta palautin!
    Totesin ettei toimi vaunuilussa ja jäis kaapin pohjalle :/
    Mutta ihanat ne oli!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylläri! :D Meillä on niin sama maku. Oliko susta isoa kokoa? Otin nyt numeroa pienemmät, kun oon lukenut, että on isoa kokoa. :)

      Poista
  2. Ah, ihanat Uggit! <3 Vaikken omista, niin aina jaksan haaveilla.
    Täällä olisi myös uusi LV toiveissa, tuo vaalea kuosi ihastuttaa minuakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uggit on ihanat! Ja täällä haaveillaan myöskin tuosta LV-kuosista!! Katsotaan mihin päädyn seuraavaksi, toisaalta perus monogram houkuttaa, kun sitä ei ole mulla yhtään. :)

      Poista
  3. Ihanat kengät ja todella kauniin väriset. Itse pidän myös Uggeja läpi talven ja ne ovat kyllä ihan parhaat! Tilasin juuri nuo flipflopit ja odotan jo että pääsen niitä käyttämään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OI! Minkäväriset tilasit ja mistä? Nuo kengät näyttävät niin upeilta, toivottavasti on myös hyvät jalassa :)

      Poista
    2. Tilasin ne keskiruskeat Campadrelta, siellä on joskus ihan hyviä kampanjoita...

      Poista
    3. Okei, pitää käydä perehtymässä tuohon kauppaan! :)

      Poista
  4. Oi, nuo on niin ihanat kengät! Olin tilaamassa noita joskus tässä keväällä, mut ei ollut kuin mustia silloin niin jäi tilaamatta.. mut vielähän tässä ehtii ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Äkkiä tilaukseen ennen kuin koot loppuu!! :) Spartoolla on enää isoja kokoja jäljellä, omani tilasin Footwayltä.

      Poista
  5. Tyylikäs setti ja ihanat kengät! Itse en ole korkkarinaisia kovin usein, mutta kiilakorot ovat asia erikseen :). Blogistani löytyy sulle tunnustus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiilakorot ovat todellakin asia erikseen, niillä on helppo kävellä. Kiitos tunnustuksesta, tulen kurkkimaan :)

      Poista
  6. Hankin viime kesänä Miamista nuo samaiset UGGit mutta vein ne kirpparille syksyllä, totaali-nolla-käyttö ekan kerran jälkeen :( Harmitti todella, ne on niin ihanan kauniit ja upean näköiset jalassa! Käyttökokemus oli vaan mun flat-jalalle huono.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi ettei ollut sinun jalkaasi sopivat. Toivottavasti minulle kuitenkin sopii! :)

      Poista
  7. Löysin vasta tänään ihanan blogisi!!! t. Hannakaisa, Sisustusvimma

    VastaaPoista
  8. Tuollaisia en olekaan nähnyt! Minä ostin juuri Jenkkireissulta ne kukalliset Luciannat, kun niin edullisesti outletista lähti :) Odotan innolla vähän lämpimämpiä kelejä, jotta ne pääsevät käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, sielläkin siis Luciannat! Ihanaa! :) Voi meitä onnekkaita.

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig