2021/01/31

Hei hei mitä kuuluu?

Bongasin Char & the City -blogista joku aika sitten kivan postauksen arkisten kuulumisten jakamisesta, joka oli alunperin lähtenyt Johannan blogista. Arkisten asioiden jakaminen on teidän mielestä usein ollut kiinnostavaa sisältöä, joten nyt vastaankin kysymysten muodossa, mitä minulle oikeasti kuuluu?


Mitä kuuluu?

Tällä hetkellä ihan hyvää, mutta vastaus olisi ollut hyvin erilainen, jos olisin vastannut tähän viikko sitten. Elämässä tulee ajoittain vastaan asioita, joihin ei itse pysty vaikuttamaan, mutta joihin täytyy vain sopeutua – korona yhtenä hyvänä esimerkkinä. Onneksi olen oppinut ottamaan kaikki tunteet vastaan, niin viha, suru kuin pettymyksetkin kuuluvat osaksi elämää ja ilman niiden käsittelyä ei pystyisi tuntemaan aitoa iloa tai onneakaan. Nyt kuitenkin fiilis on hyvä, odottava ja toiveikas. 

Mitä tapahtuu työrintamalla?

Kahdella sanalla kiteytettynä: paljon töitä! Joskaan tästä ei saisi näin korona-ajan haasteiden keskellä valittaa, niin on myös tärkeää tunnista omat rajansa ja ottaa aikaa arkeen myös palautumiselle. Itselleni arjessa auttavat mm. arjen ruokailuyrytmin säännöllisyys (kuulostaa pieneltä asialta, mutta tasainen verensokeri on jaksamisen kannalta yllätävän oleellinen asia), tanssi ja kehonhuolto (tanssi nostaa arjen yläpuolelle siinä missä vaikka jooga ja venyttely maadoittavat sekä tuovat rauhaa) sekä ulkoistaminen (ruokatilaukset, siivous, kirjanpito).


Parisuhde / perhe / ystävät?

Olen ajoittain kokenut korona-aikana yksinäisyyttä, sillä etätyö ja sosiaalisen vuorovaikutuksen vähäisyys myös läheisten kesken on korostunut. Onneksi kuitenkin pidän myös toimistopäiviä sekä näen jonkun verran kavereita, sosiaalisuutta tulee myös harrastuksista ja tietysti parisuhde on ollut kantavana voimana koko tämän poikkeusajan.Matkat?

Luonnollisesti ulkomaanmatkat ovat nyt no-go, meidän piti olla viime keväänä New Yorkissa ja tänä talvena Alpeilla, mutta tilanne on nyt mikä on. Onneksi pääsemme kuitenkin mökille ja suunnittelen Lapin matkaa, mutta sekin hieman huolettaa, jos rajoituksia taas tiukennetaan, että miten uskaltaa varata mitään. 

Harrastukset ja hyvinvointi?

Harrastukset ovat olleet itselle oikeastaan tämän korona-ajan henkireikä: odotan jo golfkauden alkamista ja tanssi sekä muu urheilu on ollut täydellistä vastapainoa koneella kökkimiselle. Hyvinvoinnista olen lisäksi pitänyt huolta läheisiin turvautumalla ja säännöllisellä ruokavaliolla.


Inspiroi eniten / vähiten?

Tällä hetkellä inspiroi beige, pehmeät materiaalit sekä talvi. Olen hakenut paljon inspiraatiota uuteen kotiin niin Pinterestistä kuin Instagramista. Haaveilen kalanruotoparketista, marmorista sekä Gubin Pacha tuolista uuteen kotiin. Vähiten inspiroi liika tavara. Olen aloittanut tavaroiden karsimisen ja Reloveen tulee itselleni huhtikuussa iso määrä kevät- ja kesävaatteita sekä Instan puolelle myytävistä sisustustustuotteista oma tili. Tällä hetkellä syön, katson, luen?

Olen aloittanut koko vuoden aamut kaurapuurolla, mansikoilla ja raejuustolla. Lounaaksi syön usein joko munakkaan tai salaatin, välipalaksi ohutta ruisherkkua tonnikalalla. Instassa minua seuraavat eivät ole voineet välttyä Bridgerton hehkutukselta, sarja oli mielestäni aivan ihana ja odotan innolla jatkoa. Sillä välin tyydyn katsomaan jaksoja uusintana ja kuolaamaan Rege-Jean Pagea instagramissa. Lukulistalla on tällä hetkellä Korkeintaan vähän väsynyt. Eeva Kolun kirja riittämättömyyden tunteesta on osuva kuvaus aikakautemme haasteista.  


Mitä odotan?

Golfkautta. Swingin löytymistä hitaaseen valssiin. Uutta kotia. Ja sitä, että pääsen toivottavasti pian kertomaan teille iloisia uutisia.

Mitä sinulle kuuluu?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig