2020/10/11

Syyspukeutumisen kulmakivet


Yksi asia mitä kodissa hyggeilyn ja myysailun lisäksi rakastan syksyssä on syyspukeutuminen. Laadukkaat villakangastakit, murretut sävyt ja pehmeät neuleet, pitkistä saappaista ja kaulahuiveista puhumattakaan. Olen huomannut vuodesta toiseen noudattavani samaa kaavaa: siinä missä loppukeväällä ja kesällä viehätyn pastellisävyistä, syksyllä alkaa vaatekaapin neutralisointi ja päällä on enimmäkseen mustaa ja valkoista - ja jos oikein villiksi ryhdyn, niin myös beigeä eri sävyissä.


Gucci Loaferit // The Curated -takki // Cigarette -housut // Pooloneule // Celine Belt bag


Kokosin syksyyn asukokonaisuudeen, jollaisessa voisin asua: luottoneule, suorat housut, loaferit ja laadukas nahkalaukku sekä villakangastakki. Tuota The Curatedin villakangastakkia olen ihastellut nyt parisen vuotta mm. Coffee Table Diary Giseldan sekä Char & the Cityn Caritan päällä ja pitkän harkinnan jälkeen laitoin sen tilaukseen sävyssä Bone. Itselläni on vaalean villakangastakin mentävä aukko vaatekaapissa, siinä missä musta klassinen kultanappinen sekä kamelinsävyinen sieltä jo löytyykin.

Toinen vaatekaapin aukko on itselläni ollut mustassa arkilaukussa ja bongattuani toimistomme vieressä sijaitsevan Luxury Helsingin valikoiman, kävin kahvitauolla nappaamassa jo vuosia haaveissa olleen Celine Belt bagin mustalla nahalla laukkukokoelmaani. Uskon, että kyseisestä laukusta tulee itselleni luottolaukku, sillä sinne mahtuu kaikki arjen tarvikkeet aina sateenvarjosta läppäriin.

Mutta nyt syyspukeutumisfiilistelyt sikseen ja askel kohti Tanssi Tähtien Kanssa -kisastudiota. Meidän oman tanssiryhmän koreografi Kia Lehmuskoski on pärjännyt parinsa kanssa todella hyvin ja joka sunnuntai odotan innolla, mitä he ovat Niklasin kanssa tänään keksineet.

Ihanaa sunnuntaita!
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig