2020/05/10

Keväinen asu ja arkisia kuulumisia


Eipä ole vähään aikaan tullut kirjoiteltua tänne blogiin ihan arkisia kuulumisia ja niitä ajattelin jakaa tämän koostamani keväisen asun kera. Idea tuohon keväiseen asuun lähti tuosta tummansinisestä bleiseristä, jonka hankin Millan Putiikista alennuksesta. Yksi kappale koossa 34 siellä vielä näyttäsi olevan. Muuten asu koostuukin vaatekaappinin tyypillisistä keväsävyistä eli beigestä ja valkoisesta.


Muuten elämä kulkee täällä ihan etätöitä tehden: työpiste on löytynyt ruokapöydältä, mutta olen pohtinut työpöydän hankkimista meille, vaikka sille ei oikeastaan ole mitään sopivaa paikkaa. Työni luonteen vuoksi tarvitsen vähintään kaksi näyttöä että pystyn helposti pyörittämään exceleitä ja käppyröitä, joten valitettavasti mikään pieni läppärin menevä konsolipöytä ei tähän tarpeeseen käy. Harkitsen kuitenkin olohuoneeseen työpisteen hankkimista edelleen, varsinkin kun nyt näillä näkymin etätyö vaikuttaa jatkuvan aina syksyyn asti. Mikäli meillä löytyisi erillinen työhuone kodista, sisustaisin sen tähän tyyliin. Työhuone saattaa tosin ilmestyä piankin sisustettavaki uuden kodin myötä – olemme nimittäin saaneet pankista vihreää valoa jättää tämä nykyinen koti vuokralle sijoitusasunnoksi ja ostamme uuden heti, kun vain kun sopiva kohde. Vaihtoehtona toki on edelleen rakennuttaa, mutta ensisijaisesti löytäisimme valmiin.

Koska kaikki reissusuuunnitelmat menivät koronan vuoksi jäihin, olemme keksineet tulevalle kesällä muuta kivaa tekemistä: tänä viikonloppuna kävimme pitkästä aikaa pelaamassa tennistä ja ensi viikonloppuna menen vihdoin suorittamaan golfin Green Cardin. Tennis onkin jo vanha harrastus, mutta golf uusi tuttavuus, johon suhtaudun sekä innolla että jännityksellä. Pari kertaa olen käynyt kaverin mukana rangella ja en toistaiseksi osu edes palloon. Katsotaan miten tämän neidin kärsivällisyys kestää opetella kokonaan uusi laji, mutta ainakin tulee nautittua sitten kesälomalla ulkonaolosta – tuskin jaksamme koko lomaa mökilläkään viettää. Tanssitreenit jatkuvat edelleen etänä joogan lisäksi, mutta kesäkuussa pääsemme kisaporukalla tanssimaan jo yhdessä salille - en malta odottaa! On se hieman eri asia tanssia kotona Zoomin välityksellä kuin yhdessä salilla kuitenkin. Olemme pohtineet kesäksi myöskin veneen vuokraamista yhdeksi lomaviikoksi, mutta ne näyttävät olevan nyt kovin varattuja täällä pääkaupunkiseudulla – enkä toki ihmettele, sillä tässä on todella monella mennyt kesän suunnitelmat uusiksi.

Mitä sinne kuuluu?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig