2020/02/02

Luovia projekteja ja harjoittelijahaku

Kuten jo aikaisemmin olen kertonutkin, päivätyön ohella pyöritän edelleen omaa yritystä, jota kautta pääsen analyyttisen työni vastapainoksi toteuttamaan omia luovia projekteja. Pääpaino näissä luovissa projekteissa on sisällöntuotannossa, lähinnä omiin kanaviin, mutta myös muiden yritysten käyttöön. Lisäksi teen edelleen sisustussuunittelua, sisustuskonsultointia, sisustukseen liittyvää toimituksellista työtä sekä uutena projektina: olen saanut muutaman alustavan tilauksen tähän maalaamaani tauluun liittyen. Lisäksi viikkoihin kuuluu muutama tunti vapaaehtoistyötä sekä sisustuaiheisen yhdistyksen hallituksessa toimiminen, joten voitte vain kuvitella, että päiväni ovat enemmän kuin täysiä. Onneksi saan tehdä töitä, joista todella pidän (ja onneksi myös pidän töiden tekemisestä ylipäätään), mutta selkeästi ensimmäinen josta nipistän, ovat nämä omat kanavat ja ajankohtaisten kuulumisten kertominen teille lukijoille.



Siksi varsinkin tässä hyvin työntäyteisessä tilanteessa haluan madaltaa kynnystä blogipostauksien kirjoittamiselle ja ajattelinkin, että teitä saattaisi kiinnostaa, millaisten projektien parissa täällä ruudun toisella puolella tällä hetkellä töitä tehdään. Koostin kollaasin muotoon erästä toimiston sisustussuunnitelmaa, joka valmistuu tässä kevään aikana, mutta halusin paljastaa toimiston oleskelutilaan liittyviä huonekaluja jo näin suunnitteluvaiheessakin - valmiista lopputuloksesta kuulette tietysti sitte myöhemmin! Tällä hetkellä sisustuksessa viehättävät kaikki pehmeät, kaarevat muodot, vaalean murretut beigen ja kitin sävyt, pörröinen teddy kangas sekä mustakehyksiset lasiseinät ja olin todella iloinen, että toimisto halusi toteuttaa tämän ideoimani suunnitelman kokonaisuudessaan. 

En millään malta odottaa lopputulosta!

p.s haen itselleni harjoittelijaa sisustamisen pariin yritykseeni, ilmianna itsesi tai tuttusi! Harjoittelun työnkuva sisältäisi sisustussuunnitelmissa avustamista, stailauksissa avustamista, tuoteskauttausta projekteihin sekä sisustusblogiin liittyvät avustavat tehtävät.
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig