2019/11/03

Remonttikuulumisia ja eteisen muutos

Kaupallinen yhteistyö: Mirror LineTerveisiä vaan täältä remontin keskeltä! Meillä ei tosiaan ole ollut nyt kolmeen viikkoon keittiötä käytössä ja alkaa pikkuhiljaa valmissalaatit kyllästyttää sekä Woltin tilausmäärät painaa budjettia. Voin sanoa, että harmoniahakuisena ihmisenä tämä remontin keskellä asuminen ei ole mitään herkkua, sillä nytkin meillä on keittiön osalta yläkaapit keskellä olohuoneen lattiaa ja keittiön kaapin sisällöt ympäri asuntoa - toimivasta keittiöstä puhumattakaan. Mutta jos joku on varmaa niin se, että tiedän lopputuloksen palkitsevan.Mutta jos toisaalla on keskeneräistä niin toisaalla taas valmiimpaa. Päivitimme nimittäin Mirror Linen kanssa kaupallisessa yhteistyössä eteisen liukuovet modernimpaan ratkaisuun ja nyt aikaisemman viiden oven tilalla on enää kolme valkokehyksistä ovea. Muutos on merkittävä, kuten kuvasta huomaakin, sillä eteisen ilme rauhoittui huomattavasti isompien peilipintojen myötä sekä raikastui valkoisten kehyksien avulla. Inspiraatiosta tähän muutokseen voi kiittää  Homevialauraa, jonka eteisestä löytyvät niin ikään nämä samat ovet (katso Lauran eteisen muutos täältä).


Olemme olleet Mirror Linen uusiin liukuoviin aivan äärimmäisen tyytyväisiä, eikä tämä rajoitu vain koko tilan visuaalisesti rauhoittuneeseen ilmeeseen: nämä kolme ovea ovat myös merkittävästi käytännöllisemmät kun edelliset viisi. Siinä missä ovet aina ennen repsottivat missä mitenkin, niin nykyiset ovet ovat helppo asettaa paikoilleen ja niissä on myöskin hidastemekanismi, joka edistää ovien luisua.


Eteisen osalta aikaisemmin näytin täällä blogissa Ikean Bestå-seinäkaapilla päivittyneen ilmeen ja nyt olisi tarkoitus vielä asentaa led-valaisimet noiden nykyisten loisteputkiversioiden tilalle. Tämä muutos varmasti parantaa eteisen viihtyvyyttä entisestään. Etsin pitkään myös uutta mattoa eteiseen ja halusin vinkata teille Vallilan Kaarna-matto sävyssä juutti, joka oli mielestäni täydellinen meidän eteiseen niin sävyltään kuin myös likaa hylkivältä materiaaliltaan.


Vielä pitäisi muutama viikko tsempata ilman toimivaa keittiötä, mutta lopputulos on varmasti todella onnistunut. Mikäli keittiösuunnitelmamme ovat menneet sinulta ohi, niin ne löytyvät täältä – tosin tasomateriaali vaihtui viime hetkellä Silestonen Calacatta Gold-kvartsiin, jossa hieman suurempi kuviointi kuin tuossa Et Statuariossa. 

Mukavaa sunnuntaita!


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig