2018/11/06

Blogini muuttui ja mitä sitten?


Olen edellisen kirjoituksen jälkeen vieläkin hieman kierroksilla, sillä kirjoitin postausta varmaan parisen viikkoa ja jännitin aivan todella paljon sen julkaisemista. Harvoin tulee kirjoitettua postausta yhtä kantaaottavasta aiheesta – blogin linjauksen muuttamisesta puhumattakaan! Joten iso kiitos teille lukijoille,  että otitte blogini uudistuksen niin kannustavasti vastaan! Blogiani ei edelleenkään olisi ilman teitä (ja teidän kommentointia niin täällä blogissa kuin instankin puolella) ja siksi olen aina todella ilahtunut jokaisesta palautteesta.


Halusinkin jakaa teidän kanssa otteen muutamasta kannustavasta viestistä niiden useiden kymmenien joukosta, jotka sain Instagramin yksityisviesteihin postauksen tiimoilta (tämä vaikuttaa selkeästi olevan teille mieluisin tapa kommunikoida nykyään) – niin ihana kuulla, että suunnanmuutos on teidänkin mielestä tervetullut tuulahdus tänne blogimaailmaan!

"Mahtavaa, että bloggaajatkin ottaa kantaa tärkeään asiaan, koska on teillä varmasti mahdollisuus vaikuttaa monien muiden ajatuksiin! Nostan hattua ja toivon menestystä uudistuneelle blogille!"

"Wau! Rohkea päätös! Luulenpa, että tällä tavalla myös yhteistyökumppanit joutuvat miettimäään vaikutuskeinojaan ja markkinointiaan uudelleen, mikäli näyttämäsi esimerkki yleistyy. Somevaikuttajathan ovat melkoisen vaikutusvaltainen kanava."

"Ihan mahtavaa, että lähdet uudelle linjalle. Meillä kaikilla on rutkasti parannettavaa, joten minusta on todella upeaa, että vaikuttajat näyttävät esimerkkiä"

"Upeaa, että uskallat olla aito ja kuunnella sydämesi ääntä!"

"Samat ajatukset täällä! Kiitos sulle tosi kovasti kun nostat esille näin tärkeän asian ja omalta osaltasi innostat muita tai pysäytät ajattelmaan!"


Blogimaailmassa muutokset voivat olla ristiriitaisia, sillä bloggaaja on usein taloudellisesti riippuvainen kaupallisista yhteistöistä saatavista tuloista - eikä aina ole mahdollisuutta valita, minkälaiset arvot omaavien yritysten kanssa yhteistyötä tekee. Toivotaan, että jatkossa bloggaajien oma ja heidän yleisönsä kasvava tietoisuus edistää myös sitä, että yritykset alkavat enemmän kiinnittämään huomiota vastuullisuuteen omassa liiketoiminnassaan. Tulen toki jatkossakin kirjoittamaan blogiini niin kevyemmistä aiheista kuin näistä maailmaa syleilevistäkin, mutta haluan lisätä enemmän avoimuutta, kiinnittää huomiota ekologisuuteen ja pureskella auki myös motiiveja toimieni taustalla.

Ihana kun pysytte mukana ja tervetuloa kaikki uudet seuraajat!


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig