2017/02/22

Sunny Stockholm


Koska tämän vuoden talvilomalla ei tullut mahdollisuutta yhdelle pitkälle reissulle, niin teimme kaksi minireissua lähemmäs -toinen Turun kylpylähotelliin (tästä postausta myöhemmin) ja toinen Tukholmaan. Olen varmaan aikaisemminkin täällä blogissa hehkuttanut, että rakastan Tukholmaa ja siellä tulee vierailtua useamman kerran vuodessa, erityisesti nykyään, koska kummityttöni ja hänen perheensä asuvat Ruotsissa. Tukholma todellakin tarjosi tällä kertaa parastaan, sillä aurinko paistoi ja lämpötila kohosi lähes kymmeneen asteeseen Helmikuusta huolimatta.
 

Yksi lempikahviloistani on ehdottomasti Alber't & Jacks aivan rannan tuntumassa vanhassa kaupungissa. Tarjolla on simppeleitä aamupalavaihtoehtoja herkkuleipineen, smoothieneen ja kahveineen.Tällä kertaa reissumme sattui ystävänpäivälle ja kahvilaa koristivat joka puolella vaaleanpunaiset kukat. Lisäksi tarjolla oli ilmaista take-away kahvia juhlapäivän kunniaksi. 


Paljon en minireissullamme ehtinyt shoppailla, mutta löysin aivan täydelliset kiiltonahkaiset korkokengät Zarasta, joita lähtikin mukaan kaksin kappalein. Massimo Dutti on aikaisemmin aina kuulunut Tukholman vierailulistalle, mutta koska se sijaitsee nykyään myös Helsingissä (isompana ja edullisemmin hinnoin), jäi liike tällä kertaa väliin.


NK-tavaratalo on ehdottomasti aina koluttava läpi, varsinkin sen näyttävä sisustusosasto. Yllätyin, kun löysin kosmetiikkaosastolta myös Diptyquen kynttilöitä, sillä en tiennyt niitä täällä olevan! Mukaan lähti keväinen Baies -tuoksu ja onkin ihana päivittää kynttilävalikoimaa kaikkien männyn ja savun tuoksujen jälkeen!


Tukholma on kyllä kaiken kaikkiaan niin viehättävä kaupunki, että varmasti tulen siellä taas piakkoin vierailemaan uudestaan. Tuntuu jotenkin hurjalta, että täällä etelässä tulee taas ihan kunnolla lunta ja viikko sitten nautimme näistä aurinkoisista ja keväisistä ilmoista!Loppuviikosta on muuten tiedossa kiva arvonta ja palkinto näkyykin tuossa vasemmassa ranteessa: pääsen arpomaan teille yhteistyössä Casio Sheenin kanssa kellon! Itsellä tämä klassinen hopeinen kello on vilahtanut useammassakin kuvassa ja on yksinkertaisuudessaan ollut todella mieluinen.

Share:

2 kommenttia

  1. Meidänkin pitäisi käydä lomalla Tukholmassa. Olenkin kommenteissa maininnut, että kesällä lähdemme minilomalle Tallinnaan koko perhe, mutta ehkäpä kesällä voisi käydä Tukholmassa. Meillä kun on sukulaisia Ruotsin puolella ja olisi kiva käydä näyttämässä tätä suvun pienintä sielläkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tukholma on ihana ja niin lähellä! Myös Tallinna on kiva, joten tehkää vaikka molemmat reissut! :)

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig