2015/11/03

Ihonhoidosta


Ihonhoidon suhteen olen aina ollut minimalisti: en ole koskaan ymmärtänyt, miksi käyttää satoja euroja Stockmannilta hankittuihin puteleihin, vaikka luksustuotteiden käytössä onkin tietty ylellinen fiilis. Iän karttuessa olen myöskin oivaltanut, että suurin vaikutus ihoon tapahtuu kehon sisältäpäin - voiteet tekevät sitten loppusilauksen. Voimakkaalla stressillä ja epämääräisellä ruokavaliolla on luonnollisesti vaikutusta ihoon, koska hormoonitoiminnan sekoittuessa myöskin iho saattaa villiintyä. Näin ollen paras ihonhoitovinkki on varmastikin säännöllinen ja stressitön elämä runsaalla vedenjuonnilla höystettynä -ken tähän ikinä pystyykään ;D


Käytän naamanpesuun apteekin valikoimista löytyvää PH-neutraalia Avecydiä sekä Meinebase -mineraalisuolaa ja näiden ansioista ihoni on voinut paremmin kuin koskaan (klik). Tämä ei todellakaan ole aina ollut tilanne, sillä olen kärsinyt hormoonivaihteluista johtuvasta aikuisiän aknesta ja ihoni on erittäin herkkä reagoimaan sekä stressiin että meikkien vaihtamisesta johtuviin muutoksiin. 

Ihon hoidon suhteen pidän ajatuksesta keep it simple! Mitä monimutkaisemmaksi ihonhoidon tekee, sitä enemmän se vain kuormittaa ihoa, mieltä - ja tietysti lompakkoa. Oikeastaan ainoastaan talvisin ihoni ja erityisesti silmänympärykset kaipaavat kosteutusta ja olinkin iloinen päästessäni testaamaan Mia Höytön* luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet ovat olleet nyt noin kuukauden käytössä ja lempituotteikseni on valikoitunut ihanan kevyt Lumous-seerumi, joka kosteuttaa kevyesti, sekä tuo meikin alle tiettyä hehkua. Myöskin Valo-silmänympärysvoide on löytänyt paikkansa päivittäin käytettävien tuotteiden valikoimista. Erityismaininnan saa esteetikon silmää miellyttävä pakkausmuotoilu!

Mitkä ovat teidän parhaat ihonhoitovinkit?

*Tuotteet saatu blogin kautta

// Trying out Mia Höytö Cosmetics.

Share:

4 kommenttia

 1. Minua jäi kiinnostaan tuo mineraalisuola. Miten sitä käytetään ja onko sillä minkälainen vaikutus ihoon? Oliko sekin apteekin tuote?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut apteekit sekä esim. Stockmann myyvät Meine Base-suolaa. Suolalla pestään kasvot normaalin pesun jälkeen, se kuorii ja syväpuhdistaa todella hyvin! Auttaa ihoa pysymään rasvoittumattomana. Suolaa voi käyttää koko keholle, jalkakylpyihin yms. luonnontuote myöskin, kuten Mia Höytön tuotteet!

   Poista
 2. Voi nämä ovat niin kauniit! Jos uskaltaisin kokeilla jotain uutta iholleni haluaisin kokeilla näitä :) Juuri kosmetologini sanoi, että lisää kosteutusta iholle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniit ovat tosiaan! Itsekin olen kaikkien uusien tuotteiden kanssa tosi skeptinen, sillä helposti ihoni reagoi niihin negatiivisesti! Kosteutus on varmasti näin talvea kohti mentäessä itse kullakin paikallaan! :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig