2015/09/08

Sisustusbloggaajien kirpputori

Blogiini on ilmestynyt puolen vuoden aikana uusia lukijoita, joten ajattelin hieman kertoa mistä blogin tarina alkoi. Aikaisemmin Inspired by love oli lähes puhtaasti sisustusblogi, jossa keksityttiin silloisen paritaloni remontoimiseen sekä sisustamiseen. Kuvissa näkyvä kotini pääsi aikanaan niin Suomen kaunein koti -ohjelmaan, Iltasanomiin ja se kuvattiin myöskin sisustuslehteen Krista Keltasen toimesta. Nykyään blogini on muuttunut lifestyle-blogiksi käsitellen elämän muitakin ilonaiheita muodista matkustamiseen. 

Pienempään kotiin muutettuani luonnollisesti osa tavaroista on jäänyt ilman sopivaa paikkaa ja nyt teillä on mahdollisuus tulla kurkkimaan apajille ensi lauantaina jälleen kerran järjestettävälle Sisustusbloggaajien kirpputorille. Mukana myymässä on useita suosittuja bloggaajia, mm. Char and the city ja Teljänneito, joten huippu löytöjä on varmasti luvassa! Sisustuspuolen lisäksi myyntiin tulee myöskin asusteita ja merkkivaatteita, joten varatkaahan runsaasti käteistä mukaan! ;)

Toivottavasti nähdään lauantaina!

Share:

6 kommenttia

 1. Noniin! Tapaamme vihdoinkin ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania tuotteita varmasti myynnissä. Itse aloin heti alusta blogisi lukijaksi nimenomaan mielettömien ja inspiroivien koti- ja sisustusjuttujesi takia. Muutos linjassa on toki ja vain oma valintasi mihin sinulla on oikeus, mutta vanhana lukijana käyn tiirailemassa nimenomaan niiden sisustusjuttujesi perään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli! Kiva kuulla että olet saanut inspiraatiota! Varmasti sisustuspostauksia tulee jatkossakin, että ei huolta! :)

   Poista
 3. Kivalta näyttää vanhassa kodissasi! Olisi hauska nähdä lisää kuvia siitä ammattilaisen ikuistamana, missä lehdessä juttu on julkaistu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Lehtijuttua ei tietääkseni ole vielä julkaistu, sillä ne voivat tulla vuosienkin viiveellä. Ilmoitan kyllä heti blogissa, kun julkaistaan. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig