2014/12/28

Wishbone


Toivottavasti siellä on joulu sujunut nautinnollissa merkeissä! Täällä on toivottu aivan järkyttävästä flunssasta ja kuumeesta, joka kaatoi sänkyyn koko joulunpyhiksi. Joskus sitä keho vain kertoo, että nyt on aika levätä


Ennen joulunpyhiä ehdin kuvata uutta ihanaa Y-tuolia, jonka sain Carl & Hansenilta blogiyhteistyön merkeissä. Tuoli pääsi näin ensialkuun työpisteelle, mutta se varmasti tulee seilaamaan kotona useassakin eri paikassa.


Tuoli on ollut itselläni haavelistalla todella kauan ja olin enemmän kuin otettu kun kuulin, että Carl Hansen haluaa tehdä yhteistyötä blogini kanssa -wau! Tuoli on valmistettu käsityönä saippuoidusta massiivitammesta ja paperinarusta. Paperinaru on jopa 125m pitkä nauha, jonka punomiseen yksinään menee puusepältä 45minuuttia aikaa. Tässä on tuoli, joka varmasti säilyy sukupolvelta toiselle.


Kaikki Carl Hansenin tuotteet valmistetaan Tanskassa, josta he ovatkin erittäin ylpeitä, sillä monet tanskalaiset design-brändit ovat siirtäneet valmistuksensa halvemman tuotannon maihin. Paperinaru, jota tuoliin menee, on kierrätettyä ja osa siitä valmistetaan Suomessa. Myöskin osa puusta, joita kalusteissa käytetään, on Suomen metsistä. Mikäli Carl Hansenin käsityökulttuuri kiinnostaa sinuakin, niin suosittelen katsomaan tämän videon, jossa avautuu käsityön merkitys ihan uudella tasolla.

 

 Nyt lähden jatkamaan teen hörppimistä ja kaivaudun takaisin untuviin, eiköhän tämä tauti vielä selätetä. Pitäkää huolta toisistanne!

// My new office member, Carl Hansen Wishbone chair.
Share:

12 kommenttia

 1. Onnittelut tuoli-ihanuudesta. Wishbone on yksi kauneimmista tuoleista, joita tiedän. Ikuisella toivelistalla siis :)

  VastaaPoista
 2. Wautsi! Tuoli löytyy myös minun ikitoivelistalta. Mieletön yhteistyökuvio, onnea uudesta kaunokaisesta!

  VastaaPoista
 3. Wau, upea yhteistyö!!! Onnea siitä!

  VastaaPoista
 4. Hieno tuoli, ihan sun kodin tyylinen :)

  VastaaPoista
 5. Toi tuoli on kyllä niin samettia! Ihana. Pystyykö siinä ees istumaan ilman, ettei hipelöi ja silittele sitä koko ajan? haha. Ihan täydellinen <3

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig