2014/12/17

Hobstar kahvihetkiViime viikolla jo hieman kerroinkin joululahjahaaveistani ja eilen toteutin yhden niistä, eli hankin pitkään himoitsemani Hobstar -kristallilasit itselleni. Laseja myy ainakin Nougat Bulevardilla ja heidän tunnelmalliseen liikkeeseen on aina ihana piipahtaa. Kaikkea muutakin olisi varmasti tarttunut matkaan, mutta onneksi ostoshimoa rajoitti se tosiasia, että nuo lasit painavat aikamoisesti ja ilta jatkui vielä upeaan Kaamoksen joulukonserttiin Meilahden kirkkoon.

Hobstarin lasit ovat tosiaan ihan konepestäviä ja niistä voi juoda myöskin kuumaa juomaa, joten ne sopivat oikein hyvin jouluiseen glögittelyyn ja kahvitteluun. Oman aamulaten maustan kanelilla näin joulunaikaan -pieni juttu ja ihan eri fiilis.

Tässä alkaa pikkuhiljaa joulufiiliskin kurkkia nurkan takaa, toivottavasti sielläkin.

// Enjoying my morning latte from Hobstar glasses, just love those!

Share:

8 kommenttia

 1. Noi on ihania! Pitäisiköhän sitä tilata itselle tuommoiset joululahjaksi :)

  VastaaPoista
 2. Aina ne näyttää yhtä kauniilta kuvissa! Hobstarit nimittäin. Alkavat olla niin vastustamattomia, että pitänee viimein itsekin käydä ostamassa omat kotiin :D

  VastaaPoista
 3. Muille lukijoille, jotka haaveilevat kyseisisitä laseista haluan muistuttaa, että Nougat on kallein paikka hankkia noita laseja. Muualta saa edullisemmin, ulkomailta vielä halvemmalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että löytyy tarkanmarkan lukijoita sieltä! Itse kuintenkin haluan tukea suomalaisia pienyrittäjiä mieluummin muutaman euron kustannuksella. :)

   Poista
 4. Meillä on kans noita, nykyään jopa 10 kpl koska poikaystävä sai kavereiltaan drinkkilaseja lahjaksi 8kpl :) Kivoja ovat!

  VastaaPoista
 5. thank you for the beautiful pictures !!! angie wants a nice week

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig