2021/12/07

Ikääntymismuutosten hoito

Kaupallinen yhteistyö Klinik Linnea, Restylane ja ZO Skin health care



Itselle kauneudenhoito ollut oikeastaan läpi elämän sellainen asia, josta olen ollut kiinnostunut ja johon olen halunnut panostaa. Kuitenkin ikä on alkanut tehdä tehtävänsä ja luonnollisesti enää viime vuosina peilistä ei ole enää katsoneet samat kasvot kuin 20-vuotiaana - eikä toki tarvitsekaan. Erityisesti runsas auringonotto nuorempana on saanut pysyviä vaurioita aikaiseksi (nuoret, käyttäkää sitä aurinkorasvaa!) ja peilistä tuntui katsovan ikäistään vanhemman ja väsyneen oloinen heijastus. 


Näiden mietteiden turvin lähestyin suositusten kautta Klinik Linneaa yhteistyötä ehdottaen ja tässä sitä ollaan - olemme tehneet nyt reilu puoli vuotta yhteistyötä ja en voisi olla tyytyväisempi siihen, miten upean ja huomaamattoman muutoksen Klinik Linnean asiantuntevilla palveluilla ja laadukkailla tuotteilla on saatu aikaiseksi. Klinik Linnean valikoimista löytyvät ihonhoidon palvelut erilaisiin tarpeisiin, on kyseessä sitten ikämuutosten hoito, ihon epätasapainotilat tai vuodenaikojen tuomat haasteet - tarjolla on mm. veloitukseton konsultaatio, koska jokainen meistä on yksilö, joten yleispäteviä suosituksia ei voi antaa.


Kun aloitimme yhteistyön, huomasin heti mikä ammattimainen ote Klinik Linnean Lotalla ja Vilmalla oli kauneudenhoitoon. Sain samantien hoitosuunnitelman, jossa itse ei tarvinnut pohtia tuotteiden tai hoitojen viidakossa, mitä ihoni kaipaisi, vaan pystyin luottamaan täysin näiden kouluttautuneiden terveydenhuollon ammattilaisten suosituksiin. Vaikka ihoni oma tilanteeni ei toki ole vielä mikään katastrofaalinen, Klinik Linneassa halutaankin muistuttaa ennaltaehkäisevän ihonhoidon tärkeydestä: ikääntymisen aikaansaamia muutoksia vastaan on helpompi taistella aloittamalla hoidot jo ennen kuin mitään merkittävää on ehtinyt tapahtua. Tällöin voidaan myös ihon omia prosesseja aktivoida pikkuhiljaa, lähes huomaamattomasti, jolloin ikääntymismuutoksia voidaan ennaltaehkäistä luonnollisesti ja kunkin yksilölliset piirteet huomioiden.


Hoitosuunnitelmani tavoitteena oli terve, hehkuva ja elinvoimainen iho, jossa kasvojen kauniit piirteet korostavat luonnollista lopputulosta. Hoitosuunnitelma aloitettiin Zo Skin Health kotihoidon ohjelmalla, jossa puhdistus, kuorinta sekä kasvovesi toimivat tärkeänä pohjana. Zo Skin Health on medikaalinen ihonhoidon sarja, joka tarjoaa kaikille kokonaisvaltaisen ihonhoitoratkaisun oman ihotyypin mukaan. Kyseessä on ihotautilääkärin kehittämä sarja, jonka tuotekehittely pohjautuu tieteeseen terveen ihon saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.


Itselläni useimmat voiteet (ja varsinkin ihoöljyt) ovat aina vain huonontaneet ihon kuntoa, joten minun oli helppo uskoa puhdistuksen tehoon, jossa ihoa ei tukita öljyillä. Puhdistuksen lisäksi käytän täsmätuotteena ainoastaan ihon punoitusta estävää Rozatzol-voidetta sekä ihon pintaa suojavaa Power Defense-voidetta. Puhdistuksen ja ihon tasapainottamisen jälkeen Zo:n painopiste ihonhoidon osalta on ennaltaehkäisyssä eli aurinkosuojassa: itselläni on käytössä ympäri vuoden SPF50 varustettu aurinkovoide. 


Kotihoidon startattua lähdimme hoitamaan kasvoja myös Restylane täyteainehoidoilla tarkoituksena palauttaa kasvojen piirteet ennalleen tuomalla nostetta/täytettä tiettyihin kohtiin kasvoja. Koska kyseessä on injektiohoidot, en olisi koskaan uskaltanut mennä täyteainehoitohin mihin tahansa hoitolaan. Täyteainehoidoissa korostuvat laatu, turvallisuus ja ammattitaito, koska niiden laittamisissa on omat riskinsä (varsinkin, jos tekijä ei tiedä mitä tekee). Täyteainehoitoihin liitetään usein perisuomalaiseen tapaan häpeän ja turhamaisuuden tunteita, mutta lopulta kyse on vain omien piirteiden korostamisesta samalla aineella, jota kasvoissa löytyy jo muutenkin. 


Täyteainehoitoja minulle tehtiin kahdesti ja jo ensimmäisellä kerralla pystyi huomaamaan valtavan muutoksen: ilme on silmiinnähden piristyneempi ja iästä lähti 10 vuotta pois (kts. ennen ja jälkeen kuvat yllä).  Samaan aikaan aloitimme pHformula pinnoitushoito sarjahoidon; ensin tavoitteena hillitä ihon tulehdustilaa ja kuoria pintasolukkoa ja sitten myöhemmin tarkoituksena punottavuuden rauhoittaminen ja ihon sävyn tasoittaminen. Pinnoitushoito tuo iholle tuoreen, toimivan pintakerroksen ja hoidon jälkeen iho näyttää todella kuulaalta. Näissä viimeisissä ennen ja jälkeen kuvissa näkyy jo ihon sävyn tasoittuminen, kuulaus ja päivittyneet piirteet - aika valtava muutos lähtötilanteeseen mielestäni!


Hoitoja jatketaan vielä hieman voimmakkaimmilla pinnoitushoidoilla sekä mikroneulauksella, joilla saadaan ihon sävyä vielä tasoitettua ja kirkastettua. Olen tosin jo nyt aivan älyttömän tyytyväinen tuloksiin, sillä en olisi ikipäivänä uskonut, miten hehkuvaksi ihoni on tullut - kuvat puhukoon puolestaan!


Viimeisenä tuotesuosituksena haluan mainita tämän Klinik Linnean myymän sävyttävän aurinkosuojan, joka on itselläni päivittäin käytössä, eikä muuta meikkiä poskipunan lisäksi iho enää kaipaakaan. Jos itsekin kiinnostuit Klinik Linnean ihonhoidon palveluista, niin suosittelen varaamaan ajan ihonhoidon konsultaatioon. Konsultaatio on veloitukseton ja tämän pohjalta pystytään räätälöimään sopiva hoitosuunnitelma juuri sinulle – voin lämpimästi suositella Klinik Linnean palveluita!


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig