2016/05/19

Asuntomessukohteeni LakkalakeusVihdoin pääsen esittelemään muutaman kuvan muodossa, mitä eilen saimme Seinäjoen asuntomessukohteessani aikaan! Snapchatin puolella (Inspiredbyloves) pääsikin kurkistamaan työn touhuun ja kulisseihin. Vaikka tulikin hurja kiire saada koti kuvauskuntoon, halusin viime minuuteilla vielä napsia parit kuvat teille lukijoille kohteestani.

Viime vuoden tapaan sain sisustaa Lakkakivitalojen kohteen, eli kyseessä on moderni valkoinen kivitalo. Vaikka tämän kohteen asukkaat ihastuivat Lakkalaineen pelkistettyyn ilmeeseen, haluttiin heidän kodista vielä virtaviivaisempi ja modernimpi. Sisutuksen pääroolissa on vaalea lattialaatta, joka on asunnossa muissa tiloissa makuuhuoneita lukuunottamatta. Makuuhuoneissa on eurooppalaiseen tapaan kokolattiamatto, joka kivasti pehmentää sisustuksen muuten niukkaa ilmettä. Italialaiset Bonaldon ja Natuzzin kalusteet tuovat tilaan tiettyä veistoksellisuutta, vaikka kokonaisuus onkin todella vaalea. Balmuirin ja Georg Jensenin pientavarat pääsevät oikeuksiinsa muuten niukassa sisustuksessa ja antavat viimeistellyn loppuvaikutelman. Taide kohteeseen hankittiin Atelier Parkuddista, mutta teoksia ei oltu vielä kuvaushetkellä ehditty ripustaa paikoilleen. Tarkkasilmäisimmät huomaa tietysti vielä ikkunoissa olevat pressut, jotka saadaan pois kun talo on ulkoa rapattu. Ikkunoista avautuu tällöin järvimaisema, joka pääsee oikeuksiinsa minimalistisen sisustuksen kanssa.

Kohde ei siis ole vielä valmis kauttaaltaan, mutta Deko lehden kuvauksia varten nämä huoneet vietiin jo maaliin päällisin puolin. Lastenhuoneet, terassit ja kylpyhuoneet ovat vielä työn alla, mutta tästä on hyvä jatkaa!

// My interior design project for Housing Fair in Seinäjoki.
Share:

8 kommenttia

 1. Tyylikäs kokonaisuus.
  Hienoa työtä kaimaseni.

  VastaaPoista
 2. Todella upea! Niin mun makuun. Jos sitä joskus asuntoa vaihtaa niin tuollaiseen tyyliin sen kyllä haluaisin sisustaa. :)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka tyylikästä, takuuvarmalla maulla sisustettua😄 Ei voi kun ihastella! Ja nuo Jensenit, oih' Olisin kysynyt tuosta ruokapöydän maljakosta, onko M kokoa vai S?
  Toisaalta tuo alfredo pyörii mielessä alvariinsa😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on musta kokoa L mikä tässä pöydällä on! :)

   Poista
 4. Ihanan näköistä ja todellinen luksushotellitunnelma noissa makuuhuoneissa! :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig