2015/05/15

Ainahan se on mielessä


Huhheijaa mitä vauhtia elämä taas kuljettaa! 

Kotona ehtii juuri ja juuri kääntymään ja sitten taas eteenpäin. Täällä on koko viikko painettu töitä, jotta sunnuntaina voi suunnata lomalle hyvillä mielin. Kyllä, vietän ensimmäisen lomaviikon näin toukokuussa jo ja suunnaksi otan ihanan lämpimän Barcelonan! Viime viikonloppu meni puolestaan Oulussa Latino Show SM-kisoissa ja Show the yearissa Helsingin kulttuuritalolla, joissa meidän joukkue jorasi itselleen niin hopea- kuin pronssimitalit!

Tällä hetkellä en tiedä mitään ihanampaa kuin oma sänky, jolle ajattelin juuri kaatua Maija kainalossa. Loman jälkeen onneksi hieman rauhoittuu ja pääsen vihdoin keskittymään uuden kotini sisustukseen, joka on jäänyt ihan kaiken jalkoihin. Suutarin lapsella ei ole ollut kenkiä nyt hetkeen, mutta eiköhän tästä vielä koti kuoriudu. Sitä ennen voi hämmästellä miten toteutin nolohuoneesta olohuoneen. ;)

// Few days to go for my next holiday in Barcelona.

Share:

16 kommenttia

 1. Onko tanssi jossain kokonaan? Olisi kiva nähdä :).

  Oikein ihanaa lomaa sinulle ja toi nolohuone oli ihan sika hauska ja hienon muutoksen teit! Katsottiin se minin kanssa ja vähän säikähti sitä panssarivaunua ;D. Hah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ei taida olla muuta kuin ostettavalla kisavideolla. Ehkä lataan sen vielä Youtubeen :) Kiitos!! Haha joo panssarivaunu oli hauska juttu :D

   Poista
 2. Mieletöntä päästä Barceloonaan, nauti!! <3 Täällä ajon nauttia ihanasta viikonlopusta, kenties suunnata ravintolapäiville? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi nauttikaa ravintolapäivistä ja brunssailua sit kun tuun takas! :) Barcelonassa on lämmin, niin ihanaa!!

   Poista
 3. Kaunis makuuhuone :) Voi ihana Barcelona. Siellä tuli käytyä toissa kesänä, ihana kaupunki...paljon nähtävää. upea ranta ja paljon ihania kauppoja. Mukavaa reissua!!! Onnea vielä mitaleista <3

  VastaaPoista
 4. Nolohuoneen tuunaus oli hieno! Rentouttavaa lomaa. Minullakin viikon loma tässä kuussa.

  VastaaPoista
 5. Todella onnistunut olohuoneen muutos! Saanko tiedustella, mistä olohuoneen upea taulu on? Yt, Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erika! Taulu on asiakkaan oma, heidän kaveri oli maalannut taulun heille. :)

   Poista
  2. Hei, taulu on taidemaalari Ilkka Palosaaren teos. Ja kiitos vielä Sanna upeasta olohuoneesta. Terkut! Laura

   Poista
  3. Kiitos teille molemmille vastauksesta! Taulu on upea ja kruunaa olohuoneen! Yt, Erika

   Poista
 6. Olipa mielenkiintoista seurata muutos videolla! Hurjan kaunis lopputulos ja sisustussuunnittelija niin näpsänä siinä niin. <3 Vekslasin meillä olohuoneen kalusteita osittain uusille paikoille, mutta ei ne toimi oikein niinkään. Muutenkin punainen lanka on hakusessa, joten voisit tulla tekemään meidänkin nolohuoneesta olohuoneen. Tulipa muuten asiakkaiden abstraktista taulusta yksi juttu mieleen... :D Ihanaa ja aurinkoista Barcelonaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHihihi :D Paraskin ammattilainen siellä :) Taululla ei kiirus ;)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig