2015/03/07

Uuteen kotiin

Elämä heittää täällä nyt sellaista vauhtia eteenpäin, että pitää puristaa oikein kaksin käsin pysyäkseen matkassa. Uusi tuleva koti on allekirjoituksia vaille valmis ja muutto sinne tapahtuu jo parin viikon päästä -iiks! Olen ehkä aikatauluttanut itseni nyt kohtalaisen tiukille, sillä tähän väliin osuu myöskin Miamin reissu sekä muutama muukin kiva tapahtuma, mutta olen tainnut aina olla vähän sellainen tyyppi jolla pitää olla monta rautaa tulessa. Mummokin tapasi sanoa, että vierivä kivi ei sammaloidu. ;)


Tein hieman ideakollaasia uuden asunnon suhteen, jonka suunnitelmat alkavat pikkuhiljaa hahmottua. String -hyllyä (1) ajattelin tuoda kotiin jossain muodossa, oli se sitten tuo Pocket tai joku isompikin kirjahyllykokonaisuus. Olohuoneeseen tarvitsen uuden sohvan ja uskoisin sen olevan tuo Adean Band (3) kapeilla käsinojilla. Myöskin jalkavalaisimelle näyttäisi olevan tarvetta ja varmaankin kallistun Louis Poulsenin AJ -valaisimeen(2) mustana tai valkoisena. Ruokapöydäksi olin ajattelut pyöreää Calligarisin Planet -pöytää (4), mutta täytyy katsoa tarkemmin sitten kun pääsee muuttamaan, että mikä sopii tilaan parhaiten. Tanskalaisen Ramwerkin (5) yksinkertaisen tyylikästä hyllysarjaa ajattelin hankkia joko eteiseen säilytystä varten tai sitten tv-tasoksi.

Tästä ne suunnitelmat alkavat pikkuhiljaa hahmottua ja sitä ennen on hyvä käydä vähän kampaajallakin rentoutumassa ja shoppailemassa kevätjuttuja. Kohta aukeaa matkalaukku ja pakkailut Miamin reissua varten voi alkaa!

Viettäkää mukava viikonloppu!

// Decoration plans for my new home.
Share:

12 kommenttia

 1. Ihanaa, että uusi koti löytynyt! En malta odottaa millaisen ihanan sisustuksen loihdit ��. Hyvältä kuulostaa suunnitelmat.
  -Mary

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin ja voimia muuttopuuhiin! :)

  VastaaPoista
 3. Jee - onneksi olkoon uudesta kodista ym. Tsemppiä muuttopuuhiin ja ihanaa matkaa <3

  VastaaPoista
 4. Uusi koti on kuin puhdas paperi...siihen vain alat piirtelemään :) Onnea uudesta kodista! Ja hyvää reissua myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri näin! :) Maalit on jo ostettuna, vaikka kyseessä uudiskohde onkin! Pitäähän sitä seiniin saada heti vähän sävyä!

   Poista
 5. No onpas kyllä tyylikkäitä kalustevalintoja! Siis yhtään en ole puolueellinen tämän kommenttini kanssa, kun mulla on just toi Adean sohva ja Calligariksen Planet ;)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut Sanna! Näin entisenä kauhajokisena en voi myöskään olla olematta tyytyväinen siitä, että valitset Adean sohvan jo toisen kerran. Hyvä valinta!

  Mai

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig