2014/11/03

Balmuirin pellavalakanat


Ajattelin tehdä tarkempaa postausta vielä viime postauksen kuvissa vilahtaneista Balmuirin pellavista. Sain blogiyhteistyön merkeissä valita uudet lakanat sänkyyni, ja päädyin helmenharmaiseen tuplapussilakanaan, joka onkin uusi sävy Balmuirin valikoimissa, sekä samansävysiin 60x80cm tyynyliinoihin. Lisäksi otin petaukseen särmää tuomaan tumman harmaat 50x60cm tyynyliinat sekä ihanan muhkean kidmohar -torkkupeiton.


Voiko oikeasti olla mitään ylellisempää kuin laadukkaista materiaaleista valmistetut, pehmeät pellavat? Ei, jos Ruotsin kuningashuonetta on uskominen, sillä hekin tilaavat lakanansa suoraan Balmuirilta. Tämä kansainvälinen luksus-tuote on loistava esimerkki kotimaisesta yrittäjyydestä, jossa usko omaan tuotteeseen on saanut yhä useamman vakuuttumaan laadukkaiden materiaalien ja käsityön vankkumattomasta yhdistelmästä. Upeaa suomidesignia siis parhaimmillaan, joka kutittelee sekä laatua vaativan kuluttjan hermoja kuin myös tarkan esteetikon silmää.


Balmurin valikoimasta löytyvät ihanien petivaatteiden, nahkatuotteiden ja torkkuupeittojen lisäksi myös ylellisistä materiaaleista valmistetut asusteet. Ja jotta vain minä en pääsisi nauttimaan näistä ihanuuksista, on teille lukijoillekin tiedossa kiva arvonta Balmuirin kanssa!

Mutta nyt tekemään vauhdilla viimisiä pakkauksia, sillä edessä on neljäpäiväinen vierailu Ruotsissa Hästensin tehtailla. Mukavaa viikkoa!

// Balmuir products are made of passion for genuine materials and for appreciation for traditional craftmanship. Finnish design at it's best!
Share:

10 kommenttia

 1. Hienoa suomalaista yrittäjyyttä! Torkkupeite näyttää upottavan houkuttelevalta.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania nämä Balmuirin tuotteet <3 <3

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää! <3 Balmuirin lakanat ovat kyllä aivan omaa luokkaansa! Ihanaa arjen ylellisyyttä, josta saa nauttia vaikka joka päivä. Kivaa matkaa Hästensin tehtaille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, reissu oli rankka mutta antoisa! :) Ja niin ovat, sullakin löytyy. <3

   Poista
 4. Ihanan näköistä :) Pitääkin testata noita lakanoita, ihan uusi tuttavuus :)

  VastaaPoista
 5. Kaunista, pellavalakanat kuullostaa niin houkuttelevilta. Samoin torkkupeitto. Mukavaa viikoa :)

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig