2014/07/07

Tätä et ole nähnyt ennen

Sain Vastarintama-blogista haasteen kuvata kodistamme viisi kuvakulmaa viidessä minuutissa. Tässä Muotoseikka-blogin alullepanemassa haasteessa oli tarkoituksena oli kuvata kuvakulmia, joita ei blogissa aikaisemmin ole näkynyt. Kiitos vaan haasteesta, osallistuin tähän mielelläni! Ehkä näiden kuvien kautta on taas helpompi hahmottaa kotiamme.


Ensimmäinen kuva on yläkerran rappusilta. Tiiliseinä ja lasikaide olivat mieleen, kun ostopäätöstä tästä asunnosta tehtiin. Lisäksi täytyy kiittää arkkitehtia tuon portaikossa olevan ikkunan suunnittelmisesta. Meidän kodissa lähes kaikki suuret ikkunat ovat länteen, joten tästä itäänpäin olevasta pikkuikkunasta tulvii sisään aamuisin valoa, joka varmasti herättää syvimmänkin unikeon.Toinen kuva on kuvattu saunan lauteilla istuen makuuhuoneeseen päin ja jokin unikekokin siellä kuvassa vilahtaa. Aika vähän olen kylpyhuonetta tänne blogiin kuvannutkaan, sillä pikkuruista kylpyhuonetta on vaikea saada kokonaisuudessaan kuviin.


Myöskään parveke ei muistaakseni oli hurjasti esiintynyt blogissa. Alakerran pation ja pihan lisäksi asunnossamme on suuri parveke, johon mahtuu aamiaispöytäryhmän lisäksi (Driaden Toy-tuolit ja Toy-pöytä) aurinkolaveri. Aurinkolaveri oli itseasiassa syntymäpäivälahja vanhemmiltani - siinä kelpaa nauttia näistä kesäisistä helteistä, jotka vihdoin Suomeen saapuivat.Kylpyhuone on neljäs uusi kuvakulma. Lattialla on harmaa lattialaatta ja seinissä valkoiset kaakelit. Kylpyhuone sekä alakerran WC oli remontoitu jo valmiiksi tähän asuntoon muuttaessa, ne olivat onneksi oikein tyylikkäät ja neutraalit. Joku voisi vaan panostaa hieman enemmän tuon lasisen väliseinän putsaamiseen, sillä siinä näkyy kalkki todella nopeasti.Viimeinen kuvakulma on alakerran portaikkoon päin ruokapöydän nurkasta kuvattuna. Portaat ovat päällystetty kokolattiamatolla, jotta Maijankin on helppo niissä kulkea. Vasemmalla oleva ovi vie siivouskomeroon, sinne mahtuu kätevästi mm. imuri ja remonttivälineet.

Sellaisia kuvakulmia, hahmottaako näiden myötä meidän asuntoa vähän paremmin?

Haastan mukaan seuraavat bloggaajat:


// New view angels of our home
Share:

14 kommenttia

 1. Kiitos haasteesta Sanna! Kyllähän teidänkin kodin pohja aukeni näistä taas vähän enemmän. Koitan löytää meiltäkin jotain uutta kuvattavaa ja voi kyllä, luurankojahan on vielä komeroissa :)!

  VastaaPoista
 2. Nuo tiiliseinät ovat kyllä upeat. Ja kyllä hahmottaa esim. portaikko oli ajatuksissani ihan muualla.

  VastaaPoista
 3. Todella hyvin hahmottui nyt teidän upea kotinne! Kivaa, että tartuit haasteeseen :)

  VastaaPoista
 4. Vau! Teillä on todella harmonista ja kaunista:) kiva oli nähdä uusia nurkkia ;)
  -Mary

  VastaaPoista
 5. Mukavia uusia kuvakulmia kauniista kodistanne.
  Aurinkoisia päiviä toivotellen:
  Sanna

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig