2014/02/28

Keväisiä sävyjä





 Eilen jo lupailinkin hieman kevätpäivitystä olohuoneeseen. Valkoiset puuvillapäälliset sohvaan (Lauritzonin Linosa), matto pesulaan, sekaan muutama utuinen roosa tekstiili ja pari kirsikkapuun oksaa ja avot! Eipä siihen päivitykseen sen ihmeempiä tarvita! Voin kyllä sanoa, että päällisten vaihtaminen yksin sohvaan ei ollut mikään ihan helppo juttu, mutta kunnialla siitä selvittiin. Tämä sisustaminen käy välillä ihan hikitreenistä. Suosittelen lämpimästä kaikille, että kun pesette kotikoneessa sohvienne verhoiluja, niin pukekaa ne suoraan pesukoneesta päälle. Kangas kutistuu pesussa jonkinverran ja kuivuneena päällinen on jo niin tiukka, että saumakohdat voivat revetä päällisiä kiskoessa.

 Uusi ihana rahi ja pitkulainen tyyny on saatu Adealta, jonka mallistosta on myös meidän Moritz -sohva sekä D-pöydät. Adean ehkä tunnetuin sohvamalli Band löytyy ainakin blogikollegoiltani Valkoinen Harmaja- blogin Suvilta sekä Pihkala -blogia pitävältä Maijulta -hekin siis luottavat kotimaisen sohvanvalmistajan laatuun. Meillähän on ennestään Adean isompi Tre-rahi ja nyt saimme tuolla uudella roosalla puuvillakankaalla verhoillun pienemmän ja korkeamman rahin. Se on aikas ihana ja niin keväinen! Rahin päällinen on myöskin pestävissä ja vaihdettavissa, mikä onkin tärkeää tällaiselle tuuliviirille kuin minä.

Mitä pidät olohuoneen keväisestä ilmeestä?

// Spring has arrived; maybe not in to the nature, but definitely in to our living room
Share:

36 kommenttia

  1. Niin kaunista ja raikasta, upeita kuvia! No PK tuolit ja tiiliseinä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) PKt ja tiiliseinä on myöskin ihan mun suosikki!!

      Poista
  2. ihana ihana ihana :) Mulla valkosia oksia :) mä oon hidas vastaamaan hahah..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään Hanna! :D Valkoiset oksat kuulostaa kans hyvältä.. onko ne omenan?

      Poista
  3. Aina yhtä tyylikästä! Kauniisti sopii tuo pilkahdus roosaa. :) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jemina! Sopisi varmasti teillekin tuo sävy.. ja viikonloppuja sinnekin!

      Poista
  4. Näyttää kyllä ihan keväältä. Tyylikästä ja selkeää. Tyynyt näyttää hyvältä ja tuo pilkahdus roosaa sopii täydellisesti! Ja noi oksat... ja tuo maljakko ja ja ja... :)))

    Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli! Meillä on aikaisemmin ollut sellaista tosi haaleaa vaaleanpunaista, nyt oli kiva ottaa tällaista hieman liilaan taittuvaa! :)

      Poista
  5. Näyttää ihanalta! Pienillä jutuilla tosiaan saa ihan erilaista ilmettä sisustukseen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! Joo nyt oli taas valkoisen päällisen vuoro, syksyllä menee varmaan taas harmaa päälle... eipähän kyllästy! :D

      Poista
  6. Oih, ihanan näköistä! Mistä löysit kirsikkapuun oksat :) ? Yritin jo viime keväänä metsästää niitä meillekin kotiin, mutta mistään en löytänyt. Jospa tänä vuonna olisi parempi tuuri :). Olen tosin miettinyt, että aiheuttavatkohan ne kovin paljon allergiaoireita, sillä mieheni on todella pahasti allerginen siitepölylle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne on ihan tästä meidän lähikukkakaupasta, Latokaskesta. Tilasin ne siis erikseen (tulee Hollannista), maksoi pari euroa kappale... Ei ainakaan mulle aiheuta, vaikka olen usean kasvin siitepölylle allerginen.. mutta mulla on onneksi aika lievä allergia. :)

      Poista
  7. Kauniin näköistä. Ihanan kuulas tuo roosan sävy. :)

    VastaaPoista
  8. Niin nättiä Sanna! Kyllä tuosta kevät tulee mieleen. Ja rauha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PS. Minkä valmistajan mallia on tuo teidän jalkavalaisin? Meillä on olohuoneeseen ollut suunnitteilla jo useamman vuoden, en vain ole osannut päättää, että mikä se sitten olisi. Nyt keväällä ajattelin tuonkin asian hoitaa päiväjärjestyksestä..

      Poista
    2. Kiitos Hanna! :) Valaisin on Fritz Hansenin Kaiser Idell.

      Poista
    3. Kiitos tiedosta! Muutama vaihtoehto ja sitä myöten vaikea valinta :).

      Poista
  9. Upeaa, joka puolella! Miten minulla on mennyt blogisi ohi..? Mutta nyt tiedän mistä inspiroidun ja nautin jatkossa, kiitos :).

    VastaaPoista
  10. Aivan ihanan näköistä, kaikki mun lempivärit! :) Saako noita Adean raheja ja tyynyjä ihan erikseen tilattua vai tulevatko sohvien kylkiäisinä? Jos saa tilattua, oliitko niin kiva ja vinkkaisit esim. linkillä niihin? Myykö Vepsäläinen näitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä kysyisin, että tiedätkö Adean tyynyn ja rahin värikoodia? Eli jos tilaisin rahin ko. kankaalla näiden kuvien perusteella, saisin saman sävyiset, jos Adealla on mallistossaan muitakin vaaleanpunaisen sävyjä. Noita tyynyjä en Adean omilta sivuilta löytänyt...Vastaako kuvien vaaleanpunaisen sävy sinusta sitä, mitä luonnossakin ovat? Kiitos, jos ehdit avittaa minua tässä! :)

      Poista
    2. No hauksa sattuma! Saa niitä tilata ihan erikseen ja Vepsäläiseltä kyllä. En usko että Vepsäläisen sivulla on tarkempia tietoja, kangaskin on ihan uusi puuvillakangas. Laitappa mulle vaikka sähköpostia (sanna.pankalainen@vepsalainen.com) niin laitan sulle tarkempia tietoja huomenna, kun olen töissä! Väri vastaa hyvin todellisuutta, ehkä on luonnossa hieman tummempi. :)

      Poista
    3. Meiliä laitettu! :)

      Poista
  11. Ihanan raikas keväinen sisutus ja nuo kirsikkapuun oksat ovat kertakaikkisen upeat! Mistä olet ne hankkinut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne on meidän lähikukkakaupasta, Raparperin alla. :)

      Poista
  12. Mistä tuo raidallinen maljakko :)?!

    VastaaPoista
  13. Ihanan näköistä! Kyllä silmä lepää aina kun blogiisi ehdin piipahtaa..;) Täälläkin ollaan kohta vuosi nautittu Adean Camp sohvasta. Voi että se on ihana ja aina saa kehuja! Minäkin olen raheja katsastellut ja taidampa laittaa nyt tuon iiihanan rahin mietintämyssyyn! Yksi kysymys; toisiksi vikassa kuvassa näkyy lipasto/kaappi, mistähän mahtaa olla? Rentouttavia hetkiä sinulle ihanassa olohuoneessa...;) T. Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti kauniista sanoistasi Päivi! :) Camp on kanssa ihan huippu, onnea hyvästä valinnasta! :) Kaappi on Muuramen Ikoni-mallistoa. Haaveilen tuohon kohtaan jostain vanhasta tiikkisestä lipastosta, mutta nyt mennään tällä.

      Poista
  14. Heippa!

    Mistä tuo lipaston päällä oleva pyöreä tarjotin on? :)

    T: veera

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig