2021/07/03

Marbella beach club - terassi


Miten ihanista ilmoista olemme taas saaneet tänä kesänä jo tähän mennessä nauttia! Meidän uusi koti valmistuu kovaa kyytiä ja ensi kesänä pääsemme nauttimaan isolla terassilla näistä helteisistä päivistä. Itse tykkään ottaa aurinkoa nykyään kohtuudella, mutta ulkona syöminen ja vieraiden kestitseminen mahdollistuvat ens vuonna entistä paremmin - olen jo innoissani nimennyt tulevan kodin terassin Ibiza-terassiksi, vaikka siellä tuskin jatkuvasti mojitoja tai aperol spritzereitä nautitaankaan. Vaikka haavemme ulkoaltaasta ei tämän seuraavan kodin kohdalla toteudukkaan painorajoitusten vuoksi (ei kuitenkaan onneksi omien vaan altaan!), niin muita haaveita pääsen uuden kodin osalta toteuttamaan suuremman ruoka-ja sohvaryhmän muodossa. 


Keräsinkin hieman haavekollaasia tulevan kodin terassin sisustuksen suhteen hahmottamaan, minkälaista tyyliä tavoittelemme. Tarkoituksena on luoda Marbella/Ibiza Beach Club -henkinen kokonaisuus, jossa on paljon yksinkertaisia, isoja huonekaluja, valkoisia kalusteita, palmuja sekä italialaista designia. En ole yhtään harmissani, että meille ei tule laudoitetun terassin lisäksi varsinaista pihaa hoidettavaksemme, sillä kynnämme mieluummin nurmikkoa golf-kentällä kuin omassa pihassa, mutta jotain vihreää on tarkoitus ottaa juurikin palmumaisten kasvien sekä yrttien muodossa (sano mun sanoneen, että ne yrititkin jää istuttamatta). Tällä hetkellä erityisesti ihastuttaa tämä Gartin Mediterraneo -ulkosohva valkoisena sekä sen yhteyteen ulkotulella varustettu, moderni sohvapöytä. Satunnaisiin aurinkohetkiin toimisi loistavasti tämä Florens Aurinkovuode, jonka tyylisiä näkee paljon Etelä-Euroopan lomakohteissa. Viime vuoden upean mökkireissun sohvat ovat herättäneet paljon kyselyjä (ne on teetetty Aasiassa!) ja vastaavia onnistuin bongaamaan sekä BauhausinVeken että Trademaxin valikoimista.


Beach Club-henkisen kokonaisuuden täydentävät Trademaxin iso aurinkovarjo (katso myös HomeviaLauran kodin upea varjo!), valkoinen sivupöytä, laskutasona toimiva betonipenkki sekä tekopalmu. Auringonpalvoja valitsee modernin aurinkoltuolin ja ruokailuun sopisi täydellisesti Panton-tuolien kanssa Hillerstorpin ruokapöytä.


Nyt suuntaamme viettämään helteisiä kesäpäiviä mökille, Keski-Suomeen onkin luvattu todella helteisiä ilmoja. Sinnekin olisi tarkoitus suunnitella hieman aurinkoterassia sekä paljun paikkaa, mutta katsotaan päästäänkö niitä toteuttamaan vielä tänä vuonna.


Share:

3 kommenttia

  1. Haavekollaasia.... niin tosiaan! En ole koskaan tajunnut, että tietsikallakin voisi tehdä aarrekarttaa!! Olen sellainen sakset käteen-mummo jo vissiin. :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea tehdä kollaasia valmiiksi miltä tuleva terassikalustus voisi näyttää.

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig