2021/04/12

Väliaikainen koti Helsingissä

Kaupallinen yhteistyö: Koti HelsinkiKuten Instagramin puolelta olettekin ehkä huomanneet, jouduimme kylpyhuoneen takuukorjauksen vuoksi evakkoon asumaan pariksi viikoksi. Vaikka työ ei ollut suuri, niin olisimme käytännössä ollut ilman suihkua ja vessaan reilun viikon verran - remontin äänistä puhumattakaan. Itse teen vielä etätyötä kotona, joten kuulosti mahdottomalta yhtälöltä jäädä asumaan kotiin, mutta mitä sitten neuvoksi?


Onneksi muistin tässä hetkessä Koti Helsingin ihanat asunnot, olin heihin yhteydessä kaupallisen yhteistyön merkeissä ja saimme ihanan reilunkokoisen yksiön käyttöömme koko remontin ajaksi. Koti Helsinki on tavallaan kuin hotelli respoineen ja siivouksineen, mutta asunnot ovat kodinomaisia keittiöineen, astioineen ja pyykinpesukoneineen - myös kaikki tarvittavat pesuaineet oli valmiina!


Asunnot eivät ole kuitenkaan mitä tahansa asuntoja, vaan ne ovat laadukkailla pintamateriaaleilla varustettuja, käytännöllisiä, ja mikä näin etätyöläiselle parasta, todella hyvin äänieristettyjä. Asunnot sijaitsevat keskeisellä paikalla Korkeavuorenkadulla (eli yhdellä Helsingin lempikaduistani) ja niitä löytyy monenlaiseen tarpeeseen aina pienemmästä hulppeaan kattohuoneistoon - katso vaikka missä ystäväni Char majoittui!


En ole koskaan päässyt testaamaan Helsingissä asumista, vaikka olen siitä monesti haaveillut, ja tämä vierailu oli oiva tapa päästä katomaan miltä elämä ihan ytimessä maistuisi. Toki ajankohta ei ollut ideaaleimmasta päästä, sillä ravintolat ja tapahtumat kuuluvat osaksi keskustassa asumisen parhaimmistoa, mutta nautimme merenrantakävelyistä, puistoissa kahvitteluista ja Wolt lauloi useampana iltana.

 
Vaikka meistä ei keskusta-asujia vieläkään saa (Espoo best!), niin en olisi voinut kuvitella vaivattomampaa ja tunnelmallisempaa väliaikaiskotia meille tähän tilanteeseen. Viihdyimme Koti Helsingin kodissa todella hyvin ja suunnittelimmekin jo staycationia toteutettavaksi sitten, kun olemme päässeet pahimmista rajoituksista yli  - sitä odotellessa ota sinäkin Koti Helsingin inspiroiva Instagram-tili seurantaan!

Share:

2 kommenttia

  1. Ohoh, enpä ollut kuullut sellaisesta vaihtoehdosta Helsingissä oleskeluun! Kiitos vinkistä, pitääpä tsekata. Aina silloin tällöin siellä pitää joka tapauksessa päästä käymään. Hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
  2. Oispa taallakin tuollainen vaihtoehto. Olimme askettain 3 paivaa ilman suihkua kun kylpparissa tehtiin pieni remontti ja hermoillehan se kavi. Ja myonnan, etten aio lahtea koskaan telttailemaan tai festareille ilman suihkua.

    Ja tuo Koti vaikuttaa kivalta lomanviettopaikalta.

    Elina

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig