2019/09/28

Keittiön päivitystä

Ei ole varmasti yksi tai kaksi kertaa, kun olen täällä blogissakin maininnut meidän keittiön olevan "ihan kiva, mutta ei kovin mieleinen". Tämä johtuu siitä, että ostin nykyisen kodin jo valmiina uudiskohteena ja näin ollen en päässyt vaikuttamaan pintamateriaaleihin. Tammiparketin tosin olisin voinut valita ihan omasta päätöksestä, mutta muilta osin nämä perusvalinnat tuntuivat sillä hetkellä kompromissilta. Siinä hetkessä arvostin kuitenkin enemmän uudiskohteen sijaintia, pohjaratkaisua sekä huolettomuutta yli visuaalisten seikkojen. Kuitenkin minulle tarjoutui nyt mahdollisuus muutaman yhteistyön myötä lähteä päivittämään keittiötämme enemmän mieleiseksi ja halusin tähän mahdollisuuteen todellakin tarttua! 
Tulevien keittiön päivitysten osalta halusin valita ajattomia sekä laadukkaita materiaaleja. Keittiömaailman valkoiset kaapistot ja ovet ovat edelleen hyvässä kunnossa, mutta haluan niihin klassisempaa ilmettä Beslagin messinkisillä vetimillä. Niin ikään messinkiä tulee hanaan, jonka osalta olemme päätyneen Lapetekin kauniiseen yksilöön. Sekä tasomateriaali että välitilan taustaseinä saavat uuden ilmeen Cosentinon kautta tulevalla Silestonen kvartsilla sävyssä Et Statuario, joka muistuttaa marmoria, mutta on kuitenkin ominaisuuksiltaan merkittävästi kestävämpi ja helppohoitoisempi. Tasoon hankitaan uusi keraaminen keittolevy (vanha on kulunut yllättävän paljon neljässä vuodessa) sekä huullettu valkoinen Blanco Sublime -allas. Lisäksi päivitämme nykyisen valaistuksen Limenten Led-Leno valoihin sekä pistorasiat vaihtuvat Limente Mini-pistorasioihin. Myös osa kodinkoneista saadaan integroinnin avulla piiloon, joten uskon, että uudestuneesta keittiöstä tulee vihdoinkin mieleinen – en malta odottaa!


Nykyisessä keittiössähän ei sinänsä ole mitään toiminnallista vikaa ja olen pantannut keittiön muutoksia sillä ajatuksella, että kyseessä ei kuitenkaan ole loppuelämän koti. Nyt kuitenkin tilaisuuden tarjoutuessa halusin ehdottomasti tehdä keittiöstä mieluisan, sillä olemme vaihtaneet tässä vaiheessa suunnitelmat uuden kodin suhteen jo myös mahdollisuuteen rakennuttaa oma talo, joten ei voi tietää kauan tässä nykyisessä asumme.


Share:

4 kommenttia

 1. Ihania suunnitelmia, en kestä. 🤩 Vähän jo ihmettelin, että miten te myytävää kohdetta remppaatte, mutta ymmärrän kyllä jos jäätte siihen vielä joksikin aikaa. Remppatsemppejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito Jenni! No sehän se näitä remppoja on jarruttanut, kun viimeiset kolme vuotta on hokenut, että kyseeessä on väliaikainen koti. Mutta nyt kun tuli hyvä tilaisuus eteen, niin kannatti toimia. Tsemppiä todellakin tarvitaan nim. merk. ilman keittiötä seuraavan kuukauden.

   Poista
 2. Keittiöstä tulee aivan ihana! Odotan kuvia innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ja kuin myös! Kiva nähdä sitten millainen muutos koko meidän keittiö-olohuoneakselille tulee. :*)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig