2019/06/03

Uusia tuulia


Kun postauksessa puoli vuotta yrittäjänä kirjoitin, "mikäli ovet unelmieni työpaikkaan aukenisivat, olisin ehdottomasti valmis vaihtamaan yrittäjyyden myös palkkatöihin. ", en todellakaan osannut ajatella, että tällainen tilaisuus näin pian eteeni tulisi. Kun sain tarjouksen liittyä osaksi maailman suurinta mediatoimistoa sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijaksi, koin, että tämä on urallani mahdollisuus johon kannattaa tarttua. Tunnen valtavaa kiitollisuutta siitä, että vuosien kokemus sosiaalisen median sekä vaikuttajamarkkinoinnin parissa ovat mahdollistaneet sellaisia polkuja työelämässä, joista muutama vuosi sitten saatoin vain haaveilla. 


Tällä hetkellä sosiaalisen median osaaminen on yritysmaailmassa todella kysyttyä, mutta nuorille vaikuttajille haluan antaa ainoastaan yhden vinkin: kannattaa myös opiskella! Vaikuttajaura ei välttämättä kestä koko elämää, saattaa jossain vaiheessa muuttua liian raskaaksi tai voi tulla itselle halu mennä kehittämään osaamista lisää työelämään – silloin koulutus saattaa olla se tärkein portti osaamisen lisäksi. 


Vaikka olen kokenut bloggaamisen mielekkäänä tekemisenä, tällä hetkellä tuntuu, että se ei yksin riitä ammatillisesti haastavan uran luomiseen – toki ei myöskään täyspäiväiseksi tulonlähteeksi, varsinkin kun olen yhteistyöhön kelpaavien tuotteiden sekä yritysten suhteen todella tarkka. Kuten olen aikaisemminkin blogissa kirjoittanut, itselleni iso osa merkityksellistä työelämää on olla osa työyhteisöä ja kasvaa ammatillisesti. Bloggaamisessa ja somevaikuttamisessa kasvu perustuu oikeastaan ainoastaan siihen, miten paljon saat lisää seuraajia osaksesi ja se ei itselleni riitä ainoaksi työelämän tavoitteeksi. Jatkuva kiinnostavan sisällön tuottaminen ja esillä oleminen voi olla pidemmän päälle myös hyvin kuormittavaa, kun siihen kytkeytyy myös taloudellinen paine - en siis yhtään ihmettele, että useat ammatikseen vaikuttajana toimivat ovat viime aikoina kertoneet loppuunpalamisesta. 


Olen uusista haasteista todella innoissani ja näin kahden viikon jälkeen myöskin ihan pää pyörällä kaiken uuden oppimisesta. Intensiiviset päivät ovat vaatineet veronsa ja töiden jälkeen on maistunut after workien tai blogipäivitysten sijaan joko päiväunet tai rentouttava jooga. Viime viikonloppuna tuli myös otettua rennosti spa:n, hieronnan sekä merenrantakävelyn merkeissä - miten tärkeää onkin pitää itsestä ja omasta jaksamisesta huolta.

Ihanaa alkanutta viikkoa!
Share:

2 kommenttia

  1. Olen niin onnellinen puolestasi! <3 Kuulukoon elämääsi kaikki se hyvä, jota itse hehkut ympärillesi!

    VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig