2019/05/06

Pala Ruotsia old schoolina


Terveisiä ihanasta, mutta sateisesta Norasta! Saavuin tänne ystävälleni eilen päivällä ja täällä otti vastaan ihana joukkue kummitytöstä naapurin lapseen sekä Kreikasta adoptoituun Kelly-koiraan. Lasi täyttyi heti kylmällä cavalla ja päästiin grillaamaan ja vaihtamaan kuulumisia myöhäisen lounaan äärellä.


Ajattelin nyt vetää aivan old schoolina ja kirjoittaa postauksen puhelimella otettujen kuvien kera – nämä kuvat olen ottanut Huawei Mate 20 Pro -puhelimella, jonka sain blogin kautta testiin noin puoli vuotta sitten. Olen pitänyt puhelimesta todella paljon ja erityisesti kamera on aivan huippuluokkaa – jopa hämärässä otetuista kuvista saa tarkkoja ja kameran makro-ominaisuus mahdollistaa todella tarkkojen lähikuvien ottamisen.


Mikään lomareissuhan tämä ei varsinaisesti ole vaan tarkoitus on tehdä töitä täältä Norasta käsin ihan normaalisti – mutta missä seurassa ja ympäristössä pääsen sitä pitämään, onkin aivan toinen asia. On ihana pitää konttoria yhdessä myöskin yrittäjänä toimivan parhaan ystäväni kanssa täällä talolla ja käydä välillä ihastelemassa Noran mukulakivikatuja ja antiikkiliikkeitä.


Eipä haittaa nämä keväiset sateetkaan kun saa takkatulen ääressä istua sisällä.

Mukavaa viikkoa!

Share:

1 kommentti

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig