2019/03/15

Inspiraatiota työhuoneeseen

Näin yrittäjänä olen alkanut haaveilemaan omasta työhuoneesta – tai jos ei huoneesta, niin vaikka erillisestä työpisteestä jonkin huoneen yhteydessä. Todellisuudessa en tosin tiedä, istuisinko edes työpisteellä vai seilaisinko sängyn, sohvan ja ruokapöydän pyhää kolmiota, kuten nykyäänkin. Mutta teoriassa ajatus työhuoneesta ja varsinkin sen sisustamisesta, kuulostaa houkuttelevalta – ja olenhan jo hieman ajatuksia luonut kalusteidenkin suhteen.
Oikeastaan kaikki muu löytyykin valmiina – niin PH 3/2 valaisin, Ton-tuoli rottinki-istuimella sekä Beni Ouarain matto, mutta työpöytä puuttuu. Olen iät ja ajat haaveillut lasipöydästä ja bongasin tämän kauniin yksilön Habitatin valikoimista – mustat jalat ja lasikansi tuovat mieleen tällä hetkellä kovin pinnalla olevat mustakehikkoiset lasiovet. Tämä pöytä on myös kohtuullisen hintainen, joten se on ehdottomasti haavelistalla.

Mukavaa viikonloppua!
Share:

3 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kauniita suunnitelmia! Mulla on ollut tuo sama pöytä kiikarissa työhuoneeseen. En vaan ole osannut päättää kromisten ja mustien jalkojen välillä. Kivaa viikonloppua!

   Poista
  2. Kiitos samoin Heidi ja eikä! Mutta enpä yhtään ihmettele, kun meidän maut kohtaa niin hyvin. Molemmat jalat ovat kyllä kauniit, itse näkisin teillä mustat jalat. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig