2017/06/18

Kukkiva kesäpäivä ja päivitetyt asuntohaaveet


Tämä viikonloppu on ollut erityisen tapahtumantäyteinen, sillä lauantaille mahtui kahdet juhlat! Toiset viettimme Kuistin kautta -blogin takana kirjoittavan Heidin luona, jonka kauniiseen kotiin saimme kutsun blogiporukalla viettämään kukkivaa kesäpäivää. Ja täytyy todella sanoa, että vaikka viimeksi olen haaveillut omakotitaloasumisesta kaksikymppisenä, sinisilmäisenä kauppatieteilijän alkuna, niin nyt talokuume iski takavasemmalta ja kovaa Heidin uutta kotia ihastellessa. 


Vaikka nautin kerrostalon huolettomuudesta, näin kesän tullen haaveilen pihasta ja ihan varmasti ymmärrettävistä syistä -onhan kesä pihallisen parasta aikaa. Pihakuumetta taltuttaakseni olen yrittänyt tehdä suunnitelmia mökin tontin suhteen, mutta tosiasia on, että vierailemme mökillä korkeintaan pari kertaa vuodessa ja näin ollen ne puitteet jäävät kohtalaisen vähälle käytölle. 


Vaikka meidän asuntohaaveet uuden kodin tiimoilta laitettiinkin nyt jäihin hetkeksi, tekee aikalisä oikeasti tässä vaiheessa vain hyvää. Tämä aikalisä ei tosin ollut meidän itse päättämä, vaan enempää asiaan blogiin avaamatta, uudiskohde jota olimme hankkimassa, vuokrattiin vahingossa (?!) myyjän toimesta eteenpäin ja näin ollen vetäydyimme kaupoista. Tottakai pettymys oli aluksi suuri, mutta ajan kanssa asiasta on vain piirtynyt mieleen ajatus, että näin oli tarkoitettu -asiat menee niinkun niiden kuuluukin mennä, vaikka ne ei aina menekään siten kuin itse haluaisi.Mutta palatakseni Heidin upeaan kotiin ja meidän bloggaajien ihanaan päivään, emäntä oli loihtinut aivan mahtavat tarjoilut, joista pääsimme porukalla nauttimaan. Porukka, joka tarkemmin sanottuna koostui pitkän linjan sisustusbloggaajista, onkin varmasti niitä parhaita asioita, joita blogin kautta olen elämääni saanut. On ihana jakaa bloggaamiseen liittyviä asioita ja koska sisustaminen on meidän kaikkien intohimo, myöskin tällä saralla keskustelua olisi riittänyt pidemmäksikin aikaa.


Sainoinkin Lauralle päivän päätteeksi, että olo on kuin lapsuuden kaverisynttäreillä, joissa on niin hauskaa, että ei millään haluaisi lähteä pois. Ohjelmaa, herkkuja, mukavaa seuraa ja vielä todella ihanat kotiinviemiset -lisää tällaisia juhlia kiitos!


Kukkiva kesäpäivä jatkui vielä Heidin kodista niin Kauniaisissa sijaitsevaan Hali -sisustusliikkeeseen kuin myös Ihanainen -kukkakauppaan, jossa pääsimme tekemään juhannuskranssit sekä sitomaan kukkakimput. Näistä vierailuista ajattelin tehdä vielä omat postaukset ja jotain ihanaa lähti molemmista mukaanviemisenäkin kotiin. Ja tarjoushaukoille vinkkinä, Halissa alkoi juuri kesän alennusmyynnit, joten nyt on oiva hetki suunnata putiikille.Talossa huokuva rauha ja kaunis sisustus saivat kyllä huokailemaan useamman kerran. Heidi on luonut niin kauniin kokonaisuuden viimeisteltyyn kotiinsa, että pelkkä vierailu sai voimakkaan asuntokuumeen aikaiseksi! Mietimmekin päivän päätteeksi, että loppuuko tämä ihana talo- ja sisustuskauppakierros pankkiin, jossa meille kaikille neuvotellaan lisärahoitusta pahimpaan kuumeeseen. ;)

Kiitos vielä Heidille ja ihanille blogisiskoille unohtumattomasta päivästä!
Share:

6 kommenttia

 1. Ihana, kun pääsit "kaverisynttäreille"! ;D Onneksi teidän koti on niin kaunis, että mikään kiire ei ole mihinkään, vaikka harmillista, että tuli takapakkia. Minä nautin meidän kukkivasta kesäpäivästä, kun kaikilla oli niin kivaa! Kiitos kaikista kauniista sanoista Sanna! <3

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä mukavat juhlat Heidi meille järjestänyt.
  Kiitos morsmaikku vielä mukavasta seurasta <3

  VastaaPoista
 3. Näitä kestejä oli ihanaa seurata Instagramin kautta. :) Ja Heidi koti on todella ihastuttava. Minäkin voisin anoa lisärahoitusta näiden kuvien perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu taitaa lisärahoituksen tarvetta tulla itse kullekin näiden kuvien jälkeen!:)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig