2016/06/30

Seinäjoen asuntomessut


Täällä eletään kiireisiä aikoja mitä tulee Seinäjoen asuntomessuihin. Kohteet ovat viimeistelyä vailla valmiita ja itselläkin on tarkoitus vielä mennä ensi viikolla sisustamaan kohteeni Lakkalakeus loppuun. Lisäksi torstaina vietetään lehdistöpäivää ja onpa kohteestani tulossa ulos esittelyvideokin, joten stay tuned!

Dekon asuntomessunumero julkaistiin muuten eilen, joko olette kurkkineet? Itselle on tainnut iskeä pieni messuväsymys, sillä avasin lehden oman kohteeni kohdalta, vilkaisin tiedot ja lehti jäi sen koommin muiden kohteiden osalta katsomatta. :D Taitaa olla oma suhtautuminen asuntomessuihin, niin kiva tapahtuma kun se onkin, sen verran ammatillinen, että vapaa-aikaani en messuille enää lähde viettämään. On kuitenkin mieletöntä, että saan olla mukana sisustamassa näin hienoja kohteita! 

Ollaanko siellä suuntaamassa Seinäjoen asuntomessuille?

Share:

7 kommenttia

 1. Kyllä näyttää Sanna niin upealta jälleen suunnittelemasi messukohde. <3
  Tarkoitus oli mennä messuille jo pressipäivänä, mutta nämä uudet lisäduunikuviot laittoi sitten kalenterini uusiksi. Toivottavasti jossain vaiheessa pääsisin käymään messuilla. Harmi kun se Seinäjoki on kuitenkin sen verran kaukana. Pitää samalle reissulle yhdistää jotain muutakin sieltä Pohjanmaan suunnalta. Hurjasti tsemiä loppurutistukseen ja antoisaa pressipäivää. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirella ja toivottavasti pääse piipahtamaan messuilla! :) Lisäduunikuviot ei kuulosta ollenkaan huonolta!! <3

   Poista
 2. Tämä kyllä näyttää niin superupealta! Kiva saada nähdä kohde livenä torstaina :)

  VastaaPoista
 3. Ruokailuryhmän tuoleista olisin kiinnostunut saamaan lisätietoja, kun en valitettavasti pääse messuilla käymään. Uusi katettu terassimme etsii keveitä ruokatuoleja kesävieraita varten

  VastaaPoista
 4. Moi! Tarkoitatko mahdollisesti terassin tuoleja? Ne olivat Calligarisin Skin -tuolit. Ruokapöydän äärellä sisällä puolestaan Bonaldon Alanda tuolit. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Itseasiassa just tuo Bonaldon Alanda tuoli kiinnosti, mutta en tuon kuvan perusteella osannus arvata että se olikin verhoiltu nahkalla, eikä pelkkä muovituoli. Tuolin muotokieli olisi vaan ollut täydellinen.
  Skin-tuoli on myös kiva, se on edelleen yksi varteenotettava vaihtoehto.
  -Sari-

  VastaaPoista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig