2013/12/15

I saw a ghost

Kuva
Jos meillä ei olisi Adean Moritz -sohvaa, löytyisi olohuoneestamme ehdottomasti tämä ihana Gervasonin Ghost -sohva. Tässä kuvassa on muutenkin aivan mieletön tunnelma ja kaikki palikat kohdallaan. Emme siis ole vaihtamassa sohvaa, mutta haaveillahan aina saa, eikös niin? Tuolta Artilleriet-verkkokaupasta löytyy muutakin kaunista, käykääpä kurkkailemassa.

Tunnelmallista iltaa!

// Loving this Ghost sofa from Gervasoni. A girl can always dream!
Share:

4 kommenttia

 1. Kaunis ja erikoisen näköinen sohva!

  Teillähän on ymärtääkseni melko vähän piensisustusta esillä, muistaakseni olet joskus niin kertonut. Itse yritän myös suorittaa karsintaa meillä ja tykkäisin nähdä, millaisia piensisustusesineitä sinä pidät esillä! Oletko koskaan ollut "krääsän" perään ja jos olet, oletko nyt myöhemmin antanut tavaraa eteenpäin vai pidätkö kaapeissa, "jos vielä joskus latan tämän esille"-tyylisiä esineitä? Itse olen jonkun verran itse ostanut ja myös lahjaksi saanut ihan arvokastakin, esim. Iittalaa, joita kuitenkaan en vuosiin ole sillä pitäyt tai muutoin käyttänyt. Mietin vain, mitä niille tekisi - harmittaako jälkikäteen, jos myy tai lahjoittaa pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinpä muistat! :) Mulla on vaihtelevasti tavaraa esillä, osa on kaapissa odottamassa vuoroaan. Iittalasta tykkään itsekin ja niillä on kivojakin juttuja, mutta jostain syystä esim. aalto-maljakolle en ole koskaan lämmennyt, vaikka se arvokas onkin. Tykkään tehdä erilaisia asetelmia ja tavaroiden paikat vaihtuu tiuhaankin meillä. On mulla ollut ns. krääsävaihe, se oli silloin, kun vielä hain omaa sisustustyyliä ja oma tyyli oli enemmän sellainen riviera maison -henkinen. Joitain tavaroita olen myynyt ja antanut eteenpäin, ne mistä olen todella pitänyt ja mitä en kotona käytä olen vienyt mökille -siellä sellainen runsas country style toimii paremmin. :) Mutta kiitos postausideasta, voinkin laittaa tämän toteutuslistalle. En usko, että harmittaa, jos myy pois tavaraa, josta ei enää pidä, itseäni ei ainakaan ole harmittanut. Nykyään kun oma tyyli on enemmän selvillä, tekee vähemmän huteja ja näin ollen tavaran hankkimisenkin suhteen on aika kriittinen. Kyllä sellainen vähemmän on enemmän toimii aika hyvin. :)

   Poista
  2. Kiva, jos päätät tarttua postaustoiveeseen :) Uskon, että moni muukin lisäkseni on aiheesta kiinnostunut, nykyään kun pinnalla tuntuu llevan tavaran karsinta. Teillä on hurjan kaunis koti ja raikas yleisilme! Kovasti tuntuu muutoinkin sinulla olevan samankaltaisia ajatuksia kuin itselläni ja arvostan sisustustyyliäsi. Minäkin pyrin nykyään satsaamaan määrän sijaan laatuun ja ajattomuuteen. Lähipiirillekin olen sanonut, että jos lahjan haluaa antaa, tavaralahjaa mielummin ottaisin esim. lahjakortin kauneushoitolaan! Sellaista hemmottelua muuten valitettavan harvoin itselleen suo ja se ei myöskään kuormita kotia :)

   Poista
  3. Kiitos kauniista sanoistasi. Uskon että ihmiset alkavat vähitellen heräämään sellaiseen vastuulliseen kuluttamiseen, että ostetaan vähemmän ja parempaa. Se musta oikein hyvä trendi, ihan ympäristöäkin ajatellen. Toki voi olla, että joihin tavaroihin kyllästyy, mutta laadukas tavara on sitten helppo myöskin myydä eteenpäin. Itsellä on vähän sama periaate lahjojen suhteen. Lähipiirissä tiedetään kyllä, että mulle on vaikea ostaa mitään. :D Tosin mun hyvät kaverit kyllä tietävät mun maun niin tarkasti, koska heillä itselläkin on aika samanlainen maku. Tuollaiset aineettomat lahjat on ihan parhaita, kun just tuollaiseen hemmoteluun tulee harvemmin omia rahoja käytettyä. :)

   Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig