2013/02/15

Anno Pandora

Hip hei! Nyt on matto lattialla. Sopii mielestäni ihan kivasti tuonne makuuhuoneeseen. Ja ajattelin, että jos en pidä sitä tuolla makuuhuoneessa, niin kesällä pääsee meidän lasitetulle patiolle sohvaryhmän kanssa. Älkää välittäkö, peti on taas petaamatta.


Päätöksen maton suhteen teki oikeastaan Maija, joka oli yön aikana nakertanut matosta yhden kulman. Maija on sellainen matonsyöjä, se on syöny useimmista meidän matoista kulmat. Mutta eipä onnistu siis palauttaakaan enää.

Mur.




Mitäs te pidätte?





Share:

32 kommenttia

  1. Onpas se ihana ja sopii teille tosi hyvin :)

    VastaaPoista

  2. Se on ihana!!! Ja sopii vaikka laittaisitkin niitä mustia kehyksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Oisin halunnut testata vielä, että miltä musta näyttää, mutta se on nyt liian myöhäistä kun maija on tehnyt mattoon puumerkit. :D

      Poista
  3. Kaunis on matto ja sopii hyvin kauniiseen makkariinne.

    VastaaPoista
  4. Ihana, tykkään! Näyttää yllättävän rauhalliselta, ei yhtään levottomalta vaikka onkin noin voimakaskuvioinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kuvio on varmaan sen verran iso että levotonta vaikutelmaa ei synny. :)

      Poista
  5. Tosi kivalta näyttää! Harmaa matto ei sitten taidakaan olla luonnon valossa sinertävä/lila, kuten se Anttilan loisteputkivalaistuksessa vaikutti?

    Eliisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuo harmaa aika sinertävä, mutta toisaalta on meidän verhotkin siniseen taittavat. Kuvat hämää kyllä sen verran, että todellisuudessa maton nuo valkoiset osat on keltaisemmat kuin kuvassa. Mutta se sopii meille kyllä. :)

      Poista
  6. Aivan ihana! Sopii! Haluisin ton meidän ruokapöydän alle, mut sotkiskohan lapset sen heti. =P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos jollain on kokemusta villamatosta lapsiperheessä ja nimenomaan ruokapöydän alla niin saa kommentoida. ;) Kuinka puhdistus onnistuu ym.

      Poista
    2. Meillä on villamatto ruokapöydän alla ja kaksi lastakin löytyy... ;) Erittäin likaa hylkivä on ollut ja toimii erinomaisesti! :)

      Poista
    3. Juu villassa on kuulemma sen verran rasvaa, että se hylkii luonnostaan likaa.. Mutta kyllähän siihenkin varman tahra jää jos jotain värikästä kaatuu (esim. mustikka). :)

      Poista
    4. Meillä kaatui öljyistä tomaattipastakastiketta ja olin ihan varma, että matto on mennyttä. Pistin heti päälle nestemäistä sappisaippuaa ja jonkun ajan päästä kun kävin katsomassa, niin ei näkynyt enää mitään... Suklaa myös kokeiltu. Mustikkaa ei vielä ;)

      Poista
  7. On todella kaunis, sopii täydellisesti :)

    VastaaPoista
  8. Ihanalta näyttää :) maton kaunis sävy sopii hyvin pehmeään värimaailmaanne. Lisäksi tuo kuviointi tuo eloa rauhalliseen tilaanne. Maija valkkasi hyvin :)

    Meidän Lettunen nakersi pienenä Pappelinan muovimattoja...onneksi (koputan puuta) ei ole nyt enää mattoja nakertanut - paitsi yhtenä päivänä meinasi puraista olkkarin mattoa, läksytin heti. Toivottavasti ei kokeile uudelleen :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hihi. On se Maija sellainen valkkailija. Meillä on kanssa pappelinat pilalla Maijan toimesta. Missä vaiheessa teillä on nakertelut rauhoittunut? Maija on tosin vasta 1,5 vuotta vanha, mutta toivoisin jo että jättäisi rauhaan noi matot. Maija jotenkin luulee, että kaikki mikä on lattialla, on hänen. Jos lattialle jää esim sukka, kenkä tms. niin se on menoa. Maija myös osaa avata eteisen liukuovet joten siellä ei voi pitää kenkiä, sillä jo liian monet on mennyt parempiin suihin meidän ollessa töissä. Olisikohan tuohon jotain suihketta, mitä voisi suihkuttaa maton reunaan, että se ei kiinnostaisi neitiä? :)

      Poista
    2. Meillä Lettunen ei hirmusti ole nakerrellut pentunakaan, puututtiin heti jos meinasi ottaa jotain mikä ei hänelle kuulu. Sanottiin "se on isin ei saa ottaa" otettiin tavara pois ja saman tien tilalle joku Lettusen oma ja sanottiin "tämä on Letun ota tämä". Kuulostaa ehkä hassulta, mutta taisi toimia ja hän ymmärtää nytkin aina kun sanoo isin ei ota jos meinaa ottaa jotain. Mutta tietysti hän rakastaa myös sukkia ja tiskirättejä tms. Touhuaa mukana kun vaikka lajittelen pyykkejä ja nappaa jonkun itselleen, peuhuttaa sitä hetken mut sitten jättää rauhaan. Lettunen täyttää pian 3-vuotta.

      Poista
    3. Tuo pyykinpeuhuutus on tuttua. Jossain vaiheessa Maija nappasi aina pyykkitelineeltä jonkun sukan "salaa"... :D

      Poista
  9. Kivasti näyttää maton sävy sopivan tuohon muuhun väritykseen. :)

    VastaaPoista
  10. Hyvältä näyttää! Just sopivan harmaa... saattaisi sopia tännekin :)

    VastaaPoista
  11. Oih, siinä se nyt on, kaunis! :) Minäkin olen tuota harmaata versiota suunnitellut meidän ruokapöydän alle, hyvä tietää että hylkii likaa vaikka meillä tosin onnistuu välillä ruokapöydässä sotkemaan kaksi aikuista. Ja yksi kissa myös.

    Näistä kuvista tulee hyvin esiin se, että matto ei tee tilaa yhtään levottoman näköiseksi, vaikka onkin kuviollinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo ei ole yhtään levoton, kun muuten on pinnat niin kuviottomia.

      Poista

© Inspired by love | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig